Kövess minket!
  
     

Zártszelvények számos kivitelben!

Zártszelvények számos kivitelben!
2020, március 11.

zártszelvények különféle formájúak és méretűek lehetnek, hiszen gyakori a téglalap-, négyzet- és köralakú profilok használata, amiket nagy mennyiség esetén az igények szerinti méretben szállítanak le az ilyen termékek gyártásával foglalkozó cégek. Ezeket a zártszelvényeket használhatjuk többek között építőipari kivitelezéshez, például kerítésekhez, valamint a reklámiparban, a járműiparban és a bútoriparban is a megfelelő formájú és méretű alkatrészek biztosításához.

A kiváló minőségű zártszelvényeket és csöveket alumínium alapanyaguknak köszönhetően rendkívüli tartósság és terhelhetőség jellemzi, így kiválóan alkalmas nagy teherbírású feladatok ellátásához is. A zártszelvények számos keményítésben, homogenizált formában, könnyű formálhatósággal és stabilizált kialakításban rendelhetők meg egy erre szakosodott cégtől.

Amennyiben kiváló minőségű, magyar kivitelezésű zártszelvényeket keres gyártási munkálatainak ellátásához, ismerje meg a MetAlCu Trade Kft. szolgáltatásait! Több, mint egy évtizede működő cégünk a legjobb minőségű alumínium zártszelvényeket biztosítja ügyfeleinek építőipari, reklámipari, járműipari és bútoripari gyártáshoz. Szabványméretű termékeinket 500 kg alatti rendelés esetén hatméteres darabokban biztosítjuk, ennél nagyobb mennyiség esetén pedig az egyedi méretre vágásban is segítünk.

A kiváló minőségű zártszelvények mellett számos egyéb termék gyártásával is foglalkozik Biatorbágyon található cégünk, hiszen sárgaréz, bronz, acél és műanyag termékek is találhatók kínálatunkban ipari, építészeti és reklámtermék-gyártási célra. Emellett termékmegmunkálás, felületkezelés és fóliázás esetén is számíthat munkatársainkra.

Ha szeretné megismerni az általunk gyártott zártszelvényeket, valamint egyéb fém-, acél- és műanyagtermékeket, kérjük, látogasson el weboldalunkra a www.metalcu.hu internetes oldalon, ahol átfogó képet kaphat tevékenységeinkről! Bármilyen kérdés esetén várjuk jelentkezését a 06-23-530-031-es telefonszámon és az info@metalcu.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
migua-fugarendszer-bmi-co-hu
A MIGUA fugarendszer előnyei a hagyományos fugázással szemben

Ha fugázásról van szó, akkor egyértelműen a MIGUA fugarendszert érdemes választani a szakemberek szerint. A MIGUA fugarendszer számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fugázással szemben....

Close