Kövess minket!
  
     

Védje otthonát biztonsági üveggel!

Védje otthonát biztonsági üveggel!
2017, március 1.

Új ház építésénél vagy házfelújítás esetén az egyik legfontosabb szempont a biztonság. Általában nagy energiákat fordítunk minél tartósabb alapanyagok kiválasztására és a dekoratív elemek megtalálására is, de végső soron az a legfontosabb szempont otthonunk biztonságossá tétele. Fontos, hogy védve legyen, egyrészt a külső természeti hatásoktól, másrészt a betörőktől. A kamerák beszerelése hasznos, azonban azt nem tudják megakadályozni, hogy valaki bejusson az otthonunkba. A biztonsági ajtók nem véletlenül népszerűek, ám ha egy illetéktelen személy az ajtón át nem tud bejutni, még mindig ott vannak az ablakok. A biztonsági üvegnek köszönhetően ma már az ablakainkat is betörésbiztossá tehetjük.

A biztonsági üveg törésbiztossága nem csak személy- de vagyonvédelmi funkciót is ellát, hiszen dobásálló és átlövésgátló is egyben. Nem árthatnak neki a természeti tényezők sem, például a rázuhanó letört faág, jégeső vagy erőteljes széllökések. A biztonsági üveg balesetbiztos is, ugyanis gátolja az épületben tartózkodók ablakon keresztüli kizuhanását.

Amellett, hogy védelmet biztosít, egyéb hasznos funkciókat is ellát a biztonsági üveg. Kiváló zajszigetelő, így azoknak különösen ajánlott, akik forgalmas helyen laknak, továbbá hatékony hőszigetelő, így a téli időszakban rengeteget spórolhatunk a fűtésszámlán. Nem csak családi házakban, többféle intézményben fel lehet használni, ilyenek például a pénzintézetek és az irodaházak is. A biztonsági üveg két vagy több üvegtáblából épül fel, melyeket rugalmas PVB fólia köt össze. A fólia kívánságtól függően lehet matt, színes vagy UV szűrős is.

Szeretné minél biztonságosabbá tenni ingatlanát? Válassza biztonsági üvegeinket! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.baliner.hu webcímre, ahol megtekintheti termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-433-6348-as és a 06-70-433-6349-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@baliner.hu e-mail címen! Forduljon hozzánk bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Probléma adódott lefolyócsöveivel?
Probléma adódott lefolyócsöveivel?

A lefolyócsövek feladata egyszerű, pusztán annyi, hogy elvezessék otthonunkból a szennyvizet a csatornarendszerbe. Tehát a különböző csapoknál, a zuhanynál vagy...

Close