Kövess minket!
  
     

Tippek a megfelelő konyhai csempék kiválasztásához

Tippek a megfelelő konyhai csempék kiválasztásához
2018, április 11.

Konyha berendezésekor vagy a felújításakor mindig felmerül a kérdés, hogy milyen burkolót válasszunk a padlóra és a falakra. Ebben a helyiségben a legnépszerűbb burkolatnak egyértelműen a konyhai csempe számít, ami nem véletlen. A konyhában különösen fontos a tartósság és a könnyű tisztíthatóság, és ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel a csempe. Ráadásul hatalmas választékból kereshetjük meg a konyhánkhoz legjobban illő csempéket. A felhelyezése szintén rendkívül egyszerű és nem is vesz sok időt igénybe, szóval ideális választás, ha gyorsan végére szeretnénk érni az építészeti munkálatoknak. Mielőtt azonban megvásárolnánk a konyhai csempéket, érdemes végiggondolni néhány tényezőt.

Első lépésként döntsük el, hogy konyhának mely részeit szeretnénk csempével lefedni. Más csempére lehet szükség a fal és a padló esetében, ezért erre nem árt figyelmet fordítani még a munkálatok megkezdése előtt.

  • Válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb csempeanyagot, ez általában a kerámia csempe, de lehet porcelán, kő, vagy akár műanyag is. Persze az anyagválasztást az is befolyásolja, hogy mennyit szeretnénk költeni a konyhai csempékre, ezért érdemes előre kiszámolnunk a költségkeretet, és utána megkezdeni a keresgélést.
  • Amikor a megfelelő konyhai csempét keressük, végig kell gondolnunk a saját életstílusunkat. A mintás, barázdált csempék kevésbé csúszósak, ami fontos lehet, például ha kisgyerekek szaladgálnak majd rajta. A kerámia csempe jól bírja a terhelést és a hőt, így konyhapulthoz is alkalmas választás. Ha kisállatokat tartunk, érdemes olyan konyhai csempét választani, ami nem karcolódik és könnyen tisztítható.

Lehet, hogy sok időbe telik kiválasztani a tökéletes konyhai csempét, mégis érdemes energiát fektetni a keresésbe, hiszen a konyha központi helyet foglal el otthonunkban, és nem mindegy, milyen padlón fogunk járni az elkövetkező évtizedekben.

A tökéletes konyhai csempét keresi? Látogasson el honlapunkra, a www.gres-massimo.hu weboldalra, és tekintse meg választékunkat! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-4010-140 vagy a 06-30-855-4869-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@gres-massimo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
burkoloexpress.eu180328
Milyen módon burkolhatjuk fürdőszobánkat?  

Nincs megelégedve fürdője kialakításával, így tervezi a felújítását? Netán otthona építésén munkálkodik, és hamarosan a fürdőszoba burkolás következik? Ez a...

Close