Kövess minket!
  
     

Stílus, minőség, olaszos elegancia: Castelvetro hidegburkolatok

Stílus, minőség, olaszos elegancia: Castelvetro hidegburkolatok
2017, március 2.

Házépítés és házfelújítás során különös figyelmet kell fordítanunk a megfelelő hidegburkolat kiválasztásra, ugyanis nem mindegy, hogy milyen minőségű és kinézetű padlón fogunk járni az elkövetkező években. Ha egyszerre minőségi és stílusos építőanyagok keresünk, érdemes az olaszokhoz fordulni, hiszen ők híresen szakértői a szép és tartós termékek létrehozásának.

A Castelvetro már 1971 óta gyárt burkolólapokat, és népszerűségük azóta is töretlen. Ez annak is köszönhető, hogy a Castelvetro padlólapok egyszerre esztétikusak és magas minőségűek, így tökéletes kiegészítőként szolgálják otthonunkat. A gyártók mindig is a környezettudatosságra törekedtek, a Castelvetro padlólapok ezért kifejezetten környezetbarátnak számítanak, már a készítésük is energiatakarékos módon zajlik.

Ha a Castelvetro padlólapokat választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy befektetésünk többszörösen meg fog térülni. Kifejezetten tartósak, így garantáltan nem fognak pár év után elhasználódni, és a napfény hatására sem kopik a színük. Kifejezetten egyszerű a karbantartásuk, elég egy kis szappanos víz a takarításukhoz. A Castelvetro padlólap számtalan formában is színben elérhető, így garantáltan megtalálhatjuk a konyhánk arculatához legjobban illőt. Ráadásul a porcelán hidegburkolat kifejezetten segít az egészséges környezet kialakításában, nem bocsát ki káros anyagokat, így óvja a levegő tisztaságát.

Ha szeretné otthonát az olasz elegancia és a kiváló minőség jegyében kialakítani, válassza a Castelvetro padlólapokat! Nem kell egészen Olaszországig mennie a termék beszerzéséhez, elég, ha ellátogat honlapunkra, a www.gres-massimo.hu webcímre, ahol megtekintheti Castelvetro termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-4010-140 és a 06-30-855-4869 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@gres-massimo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Önhöz igazodva
Önhöz igazodva

Fontos Önnek, hogy emberei a legjobb munkát végezzék a legrövidebb idő alatt? Vagy csak otthonában szeretne pár dolgot megszerelni, valami...

Close