Kövess minket!
  
     

Sokat spórolhatunk, ha jól szigeteltetünk!

Sokat spórolhatunk, ha jól szigeteltetünk!
2020, január 31.

Magyarországon kétségtelenül fellendült az építőipar és nem csak az üzleti szektorban, hanem a magánszektorban is. Egyre több fiatal pár és család épít saját házat vagy vásárol meglévő ingatlant, köszönhetően a számtalan állami támogatásnak és a bankok kedvező hitelkonstrukcióinak. Nem csak a használt, régebbi építésű ingatlanoknál, hanem az új épületeknél is fontos a családi házak szigetelése.

A családi házak szigetelése ugyanis számos módon könnyíti meg az ott élők mindennapjait. A családi házak szigetelése segít nyáron megőrizni benn a kellemes klímát és télen is meleget biztosít, még a legnagyobb zimankóban is. Azonban nem csak a szélsőséges időjárásokban nyáron és télen, hanem tavasszal és ősszel is sokat segít a megfelelő szigetelés. A jó szigetelés tűzálló, távol tartja a rágcsálókat, megóv bennünket a penésztől, tompítja a kintről jövő zajt és akár 40%-kal is képes csökkenteni a fűtésszámlát.

Évszaktól független komfortos lakás

A megfelelő családi ház szigeteléssel nem csak a pénztárcánkat kíméljük, hanem az egészségünket is. Nem kell a fagyoktól és a kánikulától tartanunk és extra hűtési vagy fűtési rendszerekre sem költenünk többé. A családi házak szigetelése tehát egy igazán jó és hosszú távú befektetés amellyel komfortos otthoni környezet és óriási árelőny is jár.

családi házak szigetelése elérhető új és régi épületeknél, alacsony energiájú és passzív házaknál és különböző típusú tetőknél, födémeknél, falaknál, valamint homlokzatoknál egyaránt. Ma már többféle módszer van a telepítésre is, így a laza feltöltés mellett nyitott befúvással, befúvással és felületre fújva is beépíthető.

családi házak szigetelése ma már bárki számára elérhető a Tiszavölgyi Csaba Miklós egyéni vállalkozó jóvoltából. Szolgáltatásairól a https://szigetelescelluloz.hu portálon tájékozódhatunk, de a +36707011479-es telefonszámon is várja az érdeklődőket. Bővebb felvilágosítást kaphatunk a cellulóz-hőszigetelésről e-mailben is az info@celluloz-hoszigeteles.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
biztonsagiajto.com
Egyáltalán nem mindegy milyen ajtót választunk otthonunkba!

Nem csak a cégeknek okoz fejtörést, hogy üzlethelyiségükhöz vagy irodájukhoz, milyen biztonsági ajtót válasszanak, hanem a magánházak és lakás tulajdonosoknak...

Close