Kövess minket!
  
     

Önhöz igazodva

Önhöz igazodva
2017, március 1.

Fontos Önnek, hogy emberei a legjobb munkát végezzék a legrövidebb idő alatt? Vagy csak otthonában szeretne pár dolgot megszerelni, valami újat építeni, de az anyagok méretre igazításához nincs megfelelő felszerelése és hazaszállítani se tudná könnyen azokat?

Sokszor az építkezéseken az igényel plusz időt és munkát, hogy a megkapott anyagokat, olyan méretre és formára igazítsuk, amivel utána dolgozni tudunk. Ez plusz időt és felszerelést igényel, de mellette a munkaadó elvárja, hogy minél előbb és minél pontosabban végezzük munkánkat. Persze ezekben a helyzetekben legalább a megmunkáláshoz kellő szerszámok adottak számunkra, de mi a helyzet mikor csak egy házkörüli dolgot szeretnék megjavítani, építeni? Nem minden háztartásban fordul elő az összes szerszám, amivel ezeket a munkákat elvégezhetjük és persze emellett nem is mindenki tudja könnyedén hazafuvarozni a munkához szükséges anyagokat. Ezek a problémák sok nehézséget okozhatnak számunkra.

Cégünk a különböző anyagok tekintetében teljes mértékben áll vásárlóink segítségére! Szeretnénk, hogy a hozzánk forduló ügyfeleknek a lehető legjobb szolgáltatásban legyen részük, ezért cégünk vállalja, hogy az Ön és alkalmazottai keze alá dolgozik ezzel segítve és gyorsítva a munkájukat! Különböző munkálatoknál, amelyeknél betonacélt használunk szükséges ezek formázása, alakítása, hajlítása. Ezeknek a masszív elemeknek alakításához nem elég egy egyszerű fogó vagy a kézi erő és nem biztos, hogy mindenhol akad a megmunkálásukhoz szükséges szerszám. Cégünk vállalja, hogy amennyiben betonacél termékekkel dolgozik, segítünk azoknak a szükséges hajlításával! Emellett forgalmazunk hegesztett síkhálót, műanyag-, fém távtartókat, kötöző drótot, huzalszeget és mindent, ami vas, www.vasanyag.hu oldalunkon részletesen megtekintheti kínálatunkat a termékkatalógus menüpont alatt.

Országosan 7 telephellyel állunk érdeklődőink rendelkezésére, weboldalunk elérhetőségek menüpontja alatt megtalálja a telepeink címét, kollégáink elérhetőségét. Cégünk teljes mértékben áll a rendelkezésére a megfelelő információk birtokában. Ezek mellett vállaljuk a megrendelt termékek házhozszállítását, hogy Önnek ezzel is megkönnyítsük a munkáját!

Forduljon hozzánk bizalommal! Információkért keresse fel honlapunkat a www.vasanyag.hu címen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 4 333 444 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A tökéletes tömítettség érdekében
A tökéletes tömítettség érdekében

Építkezésnél, felújításnál vagy bárminemű munkánál ahol tömítést használunk egyes területeken, fontos, hogy a tömítés minősége minél jobb legyen. Egy rossz...

Close