Kövess minket!
  
     

Műanyag vagy fa bejárati ajtót érdemes választanunk otthonunkba?

Műanyag vagy fa bejárati ajtót érdemes választanunk otthonunkba?
2019, november 29.

Magyarországon végigsöpör az építkezési láz és egyre többen újítanak fel használtan vásárolt ingatlanokat is. Az új lakás- és háztulajdonosok egyik első eldöntendő kérdése általában a nyílászárók körül forog. Állandóan visszatérő kérdés, hogy műanyag vagy fa bejárati ajtót válasszunk-e otthonunkba. Amikor a kérdéskört körbejárjuk, el kell döntenünk, hogy milyen üvegezést szeretnénk, milyen vasalattal és gondolnunk kell a felületkezelésre is.

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy milyen különbségek lehetne a műanyag és a fa bejárati ajtó között. A válasz azonban igen komplex, hiszen mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. A műanyag bejárati ajtókat általában legolcsóbb megoldásként alkalmazzák, ha minden más nyílászáró is műanyag alapú. Azonban a dizájnos, minőségi alapanyagból készült termék egyértelműen a fa bejárati ajtó, amely természetességével hódította meg a magyar építtetők és felújítók népes táborát is.

Milyen előnyökkel jár, ha fa bejárati ajtó mellett döntünk?

A régi fa bejárati ajtókkal szemben, a mai, korszerű változatok már tökéletesen záródnak, ízlésesen kialakítottak és rendkívül jól szigetelnek is. Az igényesség felső foka, ha a fa bejárati ajtó mellett döntünk, ugyanis keresve sem találhatunk nála biztonságosabb, szebb és komfortosabb nyílászárót. Ezek a fa nyílászárók, a tévhitekkel ellentétben kiválóan szigetelnek, így a fűtésköltségen is spórolhatunk általuk. Robusztus, tömör anyaguknak köszönhetően felsőfokú biztonságot garantálnak, a küllemük pedig utánozhatatlanul stílusos.

Ha Önnek is kiváló, exkluzív minőségű, gyönyörű fa bejárati ajtóra van szüksége, keresse fel Papp Norbert asztalos mestert Tokodon! A www.fa-ablakok.hu weboldalon minden szükséges információt megtalál termékeinkről és szolgáltatásainkról! A fa ajtókon kívül fa ablakokat, fa beltéri ajtókat, fa erkélyajtókat, garázskapukat, zsalugátereket és egyéb kiegészítőket is rendelhet tőlünk. Kérdéseit tegye fel bátran a pappnorbert@fa-ablakok.hu e-mail címen is vagy a 06-20-938-3568-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
acelhaz.hu.19okt
Egyre több család építtet önfenntartó házat!

A számos kedvező lehetőségnek köszönhetően megszaporodtak az építkezések országszerte. A családok előszeretettel választják az ár-érték arányban rendkívül kedvező könnyűszerkezetes házakat,...

Close