Kövess minket!
  
     

Mofém csaptelepek hosszú távra!

Mofém csaptelepek hosszú távra!
2020, március 31.

A magyar Mofém márkanév szinte mindenki számára ismert, hiszen az 1900-ban alapított cég napjainkig is jelen van az első osztályú szerelvények és szaniterek gyártásában, és Magyarországon kívül további 60 országban forgalmazzák a márka termékeit. 1990-től a cég a TEKA-cégcsoport tagja, ami még szélesebb körben segített megismertetni a márkanevet. Elsődleges termékcsoportjuk a csaptelepek, amik modern és tartós kialakításuknak köszönhetően hosszú évtizedekig kiszolgálják feladatukat problémamentesen. A Mofém csaptelepek mellett további termékek találhatók a cég kínálatában a golyóscsapoktól a gázpalack-szelepekig.

Ha felújítandó fürdőszobájába vagy konyhájába vásárolna minőségi és stílusos csaptelepeket, amik valóban évtizedekig végzik majd feladatukat, bátran ajánljuk a Mofém csaptelepeket, hiszen kedvező árakon juthat hozzá a márka termékeihez, amik garantálják azt, hogy sokáig nem kell ismételten csapra költenie. Egy komplex Mofém csaptelepekre szakosodott webáruházban emellett mosogatótálcák, bekötőcsövek, folyókák és vízlágyító rendszerek is találhatók, így minden szükséges fürdőszobai szanitert és szerelvényt egy helyről szerezhet be.

Amennyiben ilyen áruházat keres a Mofém csaptelepek és egyéb szerelvények megvásárlásához, ismerje meg a Mofém Márkabolt webáruházat, ahol több száz termékfajta közül válogathat kedvező árak mellett! Az általunk forgalmazott Mofém csaptelepek közt megtalálható a méltán népszerű Inka, Junior EVO, PRO, Treff, Zenit és Bridge termékcsalád is, emellett mosogatótálcák, szelepek és bekötőcsövek is megrendelhetők webáruházunkból. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységet is folytat webáruházunk.

Szeretné megtekinteni Mofém csaptelep kínálatunkat és kényelmesen rendelni? Kérjük, látogasson el a www.mofemmarkabolt.hu internetes oldalra, és máris válogathat a prémium minőségű magyar termékek közül! Ha bővebb információra van szüksége vagy tanácsadást keres a megfelelő darab kiválasztásához, keressen fel minket elérhetőségeinken a 06 20/967-2227-es telefonszámon vagy a markus60@t-online.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
epitoanyag-ilovszkytuzep
Márkás építőanyagok tüzépből

Építőipari kivitelezésekor számos építőanyagra van szükségünk az alaptól a tetőig, és fontos, hogy nem szabad spórolnunk azokon, hiszen hosszú távon...

Close