Kövess minket!
  
     

Modern hatás, tökéletes szigetelés

Modern hatás, tökéletes szigetelés
2015, október 28.

A műanyag ablakok pályafutásának kezdete az 1970-es évek elejére vezethető vissza. Ezek a kezdetleges – hagyományos típusú – ablakok elavulttá váltak napjainkra. A modern, új típusú műanyag ablakoknak a következő elvárásoknak kell megfelelniük:

  • Időjárással szembeni tökéletes védelem
  • Természetes fényáteresztés
  • Hőszigetelési elvárások
  • Hangszigetelés (31 dB – 48 dB)
  • Megfelelő szellőztetés biztosítása
  • Tűzvédelem
  • Betörésbiztonság (biztonsági üveggel ellátott műanyag ablakok esetében)

Ezen felül az újszerű műanyag ablakok eleget tesznek bizonyos esztétikai elvárásoknak, melyek a modern hatás eléréséért és a személyre szabhatóságért felelnek. Ezek közé tartozik az ívek variálhatósága, különböző színárnyalatok biztosítása, illetve a valódi és álosztók lehetősége.

A műanyag ablakokat négy fő részre osztjuk: tok, szárnyak, vasalatok (melyek a szellőztetésért felelnek) és az üvegszerkezet. Három besorolási kategória alapján csoportosíthatóak: a szárnyak száma-, alakja- és nyitásmódja szerint.

A műanyag ablakok számos előnyén túl a fő érv, amely mellettük szól, az a költséghatékony előállítási költség, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiség megrendelése esetén az eredeti ár töredékéért jussunk hozzá. Ezáltal a panellakások, tömbházak és lakóközösségek leggyakrabban alkalmazott nyílászáró típusává avanzsált. Beszerelésük viszonylag gyorsan megoldható, ha a megfelelő szakembereket választjuk.

Cégünk mindent megtesz a vevők igényeinek tökéletes kielégítéséért. Számunkra különösen fontos a gyorsaság, minőség és precizitás, ezért kizárólag magas színvonalú, német alapanyagokkal dolgozunk. Többféle nyílászáró típusaink lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az otthonába legmegfelelőbb darabokat. Cégünk kifejezetten a panellakások ablakcseréjére szakosodott, hogy a tömbházak lakóinak is a lehető legmagasabb színvonalú műanyag ablakokat biztosíthassuk.

Ha Önnek is megbízható, gyors és minőségi műanyag ablakcserére van szüksége, látogasson el honlapunkra a www.panelablakok.hu-ra! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-1/308-14-17-es vagy 06-20/201-89-63-mas, illetve a 06-20/228-26-88-as számon, továbbá e-mailben az info@panelablakok.hu vagy az ajanlatkeres@panelablakok.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
diamondpower.hu
A gyémánttechnológia legfőbb előnyei

A beton megmunkálása régebben a hagyományos, karbiddal ellátott élű szerszámokkal több szempontból sem volt kifejezetten előnyös. A régi szerszámok könnyen...

Close