Kövess minket!
  
     

Minőségi KPE csövek vízszereléshez

Minőségi KPE csövek vízszereléshez
2020, március 30.

Az épületekben található vízvezeték hálózatok rendkívül fontos részei azoknak, hiszen ezek biztosítják a folyamatos folyóvizet fürdéshez, kézmosáshoz, mosogatáshoz és főzéshez. A régebbi típusú épületekben gyakoriak az ólom- és horgonyzott acélcsövekből kialakított vízvezetékek, amik mára rendkívül elavulttá és veszélyessé váltak. Hiszen az ólomból kiépített vezetékek mérgezőek, de szerencsére ezek jelentős részét napjainkra már felszámolták. A horgonyzott acélcsövek az idő múlásával kilyukadhatnak, és ennek következtében is számos károsanyag kerülhet az ivóvízbe. Napjainkban a KPE csövek jelentik az egyik legbiztonságosabb és költséghatékonyabb eszközt vízvezetékrendszerek kiépítésekor.

A KPE megnevezés a kemény polietilénre utal, ami így nagy sűrűségű alapanyagot biztosít a csövek számára. Ebből kifolyólag a KPE csövek vízzel szembeni ellenállása rendkívül magas, így hosszú távon kiszolgálják feladatukat, és nem kell tartanunk a károsanyagok felszabadulásától sem. Másik nagy előnyük, hogy az alapanyagából kifolyólag egyszerűen formálhatóak és vághatóak, ezért sokkal könnyebb velük a vízvezetékek szerelése, mint a szilárd darabokkal. De honnan vásároljunk kiváló minőségű KPE csöveket?

Cégünk, az Idomok Kft. erre adja meg a választ, hiszen szaküzleteink kínálatában a vízvezetékek és öntözéstechnikai rendszerek kivitelezéséhez elengedhetetlen valamennyi szerelvényt megtalálhatja és megrendelheti. 6-10-16 baros KPE csöveink rendkívüli módon ellenállóak és tartósak, így hosszú távon tervezhet velük, ha ilyen alapanyagú csövekkel alakítaná ki a vízrendszert. Számos méretben és rendkívül kedvező áron juthat hozzá az általunk forgalmazott KPE csövekhez. Emellett számos egyéb termékkategóriát is találhat 1990 óta üzemelő szaküzleteinkben, többek között valamennyi lakossági, illetve ipari szerelvényt és csővezetéket, szanitert, radiátort, légtechnikai eszközt, tartályokat és segédanyagokat. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységet is folytat vállalkozásunk.

Ha szeretne többet megtudni a KPE csövek előnyeiről és szaküzletből vásárolni, látogassa meg cégünk weboldalát a www.idomok.hu címen, és tekintse meg aktuális termékpalettánkat! Egyéb kérdés vagy árajánlat kéréséhez kérjük keressen minket a 06-1/364-0284-es telefonszámon és a zuglo@idomok.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
zartszelvenyek-metalcu
Zártszelvények számos kivitelben!

A zártszelvények különféle formájúak és méretűek lehetnek, hiszen gyakori a téglalap-, négyzet- és köralakú profilok használata, amiket nagy mennyiség esetén az igények...

Close