Kövess minket!
  
     

Minőségi faanyagok építészeti kivitelezéshez

Minőségi faanyagok építészeti kivitelezéshez
2020, március 30.

A fa rendkívül népszerű alapanyag az építőiparban, hiszen sokkal természetesebb hatás érhető el használatával, mint a sterilebb, mesterséges építőanyagokkal. Számos építészeti elemként alkalmazhatjuk a fát, így kerítések, padlók, zsindelyek kialakításához és dekorációs kivitelezéshez. Kültéri faanyagok vásárlásakor fontos, hogy megfelelő felületkezeléssel ellátott darabokat válasszunk, amik az időjárás viszontagságainak is kiválóan ellenállnak. Akár kültéri, akár beltéri alapanyagokat vásárolna építészeti célra, ügyeljen a minőségi faanyagok választására az esztétikus megjelenés és a tartósság eléréséhez.

Egy minőségi faanyagok forgalmazására szakosodott fatelepen ugyanis csakis a legjobb termékeket találhatjuk meg, hiszen több éves szakértelmüknek köszönhetően nagy múltú gyártók termékeit forgalmazzák. Számos kategória közül válogathatunk egy ilyen szaküzlet kínálatában, így biztosak lehetünk benne, hogy építészeti kivitelezéskor tartós és esztétikus megoldást érünk el. Amennyiben éppen minőségi faanyagok vásárlásához keres megbízható céget, a legjobb helyen jár!

A Norland Hungária Kft. egy Székesfehérváron található fatelep, ahol számos kategóriájú és fajtájú minőségi faanyag közül válogathat, hiszen OSB lapok, hajópadlók, fűrészáruk, lambériák, ragasztott gerendák, teraszburkolatok, svédpadlók, tűzifák és szauna építőanyagok is találhatók cégünk kínálatában. Számos minőségi faanyagunk Svédországból érkezik, ezzel garantálva azok tartósságát. Emellett a kivitelezéshez szükséges egyéb anyagok, például teraszfűtések, faápolók, szigetelőanyagok és kötőelemek forgalmazásával is foglalkozunk, hogy minden fontos terméket egy helyről szerezhessen be.

Amennyiben szeretné megtekinteni minőségi faanyagainkat, kérjük, látogasson el internetes oldalunkra a www.norlandfatelep.hu internetes címen! Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban vagy árajánlatot kérne, megteheti azt 06 (30) 196-9805-ös és 06 (30) 196 9803-as telefonszámunkon, valamint az info@norlandfatelep.hu e-mail címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kpe-csovek-idomok
Minőségi KPE csövek vízszereléshez

Az épületekben található vízvezeték hálózatok rendkívül fontos részei azoknak, hiszen ezek biztosítják a folyamatos folyóvizet fürdéshez, kézmosáshoz, mosogatáshoz és főzéshez....

Close