Kövess minket!
  
     

Mészfestés: dekoratív és természetes

Mészfestés: dekoratív és természetes
2014, április 23.

A lakásfelújítások során számtalan teendő akad a tervezéstől a kivitelezésig, melyeknek csupán a tulajdonosok képzelete és pénztárcája szabhat határt, azonban létezik számos olyan praktika, mely gazdaságosabbá, esztétikusabbá vagy éppen kreatívabbá teszi a kivitelezést, minőségi és hosszantartó megoldást eredményezve. A belső terek festése egy alapvető fázisa a felújítási munkálatoknak, amelyhez napjainkban megannyi gyártó kínál különböző összetételű, alapanyagú és hatású festékeket, azonban néhány ősidők óta használt anyaggal és technikával igazán dekoratív végeredményt érhetünk el.

Egy klasszikus és esztétikus festésmódszer

Manapság az élet minden területén óriási hangsúlyt kap az egészség és annak megőrzése, ezért otthonunk felújítása során is érdemes erre törekedni és felkutatni a megfelelő alapanyagokat. A különböző erős színhatásokat eredményező, könnyen színezhető diszperziós falfestékek széles körben nagy népszerűségnek örvendenek, azonban azok számára, akik kedvelik a finom pasztell árnyalatokat és a természetes anyagokat, kiváló lehetőséget nyújt a mészfestés technikája. A klasszikus mészfestés egy gyors, gazdaságos és az egészség szempontjából is előnyös lehetőség:

  • Oltott mész alapanyag.
  • Egyszerű technika, adalékanyag nélkül is megköt, nem igényel különösebb szakértelmet és költségkímélő.
  • Párás helyiségekben kiváló, fertőtlenítő, valamint penész és gombásodás gátló hatású.
  • Nedves felületekre is felvihető.
  • Kellemes, pasztell színvilág, rusztikus falfelület.
  • Természetes anyag, amelynek köszönhetően lélegezhetnek a falak.

Válassza a természetességet!

A Gyurán Tüzép Kft. több évtizede foglalkozik kifogástalan minőségű oltott mész előállításával, mely kiváló alapanyaga a mészfestésnek. Amennyiben fontos Önnek az egészsége, a természetes anyagok használata otthonában, a dekoratív végeredmény és a gazdaságos kivitelezés, tekintse meg a www.oltottmesz.com weblapunkat és rendeljen tőlünk! További információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 0654/ 419 042-es és a 0630/ 683 2170-es telefonszámon, valamint a gyurantuzep@t-online.hu e-mail címen és készséggel állunk mindenben a rendelkezésére!

Lakásfelújítás során válassza a természetességet és élvezze, ahogy otthona lélegzik!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
oltottmesz.com
Természetes és minőségi: oltott mész

Napjainkban az építőanyagok kiválasztása során nem csupán a minőség és az esztétikus végeredmény, de a gazdaságosság és a természetesség is...

Close