Kövess minket!
  
     

Márkás építőanyagok tüzépből

Márkás építőanyagok tüzépből
2020, március 31.

Építőipari kivitelezésekor számos építőanyagra van szükségünk az alaptól a tetőig, és fontos, hogy nem szabad spórolnunk azokon, hiszen hosszú távon a ház minősége, szigetelése láthatja kárát. Az építőanyagok vásárlásához számos boltot vagy tüzépet választhatunk, de érdemes olyan céghez fordulnunk, ahol mindent egy helyről szerezhetünk be megfizethető árakon, hogy az alapozási, falépítési, szigetelési folyamatok gond nélkül haladhassanak, és mindig raktáron legyenek a szükséges anyagok.

Számos nagy, megbízható építőanyag márka van jelen a piacon, például a Velux, az Ytong és a Tondach, és egy nagy múltú tüzépben csakis ilyen márkáktól vásárolhatjuk meg a szükséges építőanyagokat. Amennyiben olyan építőanyag kereskedelmet keres, ahol az alapozástól a tetőfedésig minden fontos kelléket megtalálhat, ismerjen meg egy Orosházán található tüzépet, ahol valóban minden építőanyagot egy helyről, raktárról szerezhet be, megfizethető árakon!

Az ILOVSZKY Tüzép egy több évtizede működő orosházi tüzép, ahol valóban minden házépítéshez és felújításhoz szükséges építőanyagot megvásárolhat! Tüzépünk családi vállalkozásként működik, és jogelődünk 1959-ben alapult ugyanezen a helyszínen. Kínálatunkban számos építőanyag termékkategóriát találhat, és olyan márkáktól vásárolhat, mint a Rockwool, a Lasselberger-Kanuf, a Saoul, a Creaton, a Mapei és a Weber. Vakolatok, térburkoló kövek, OSB lapok, festékek, nyílászárók, tetőfedőanyagok és vasáruk széles választéka várja nálunk! Cégünk 2008 óta az újHÁZ Centrum Zrt. partnere, ezzel garantálva munkánk és termékeink minőségét.

Ha szeretné egy helyről beszerezni a szükséges építőanyagokat, és sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük, látogasson el weboldalunkra a www.ilovszkytuzep.hu internetes címen, ahol online katalógusunknak köszönhetően megtekintheti aktuálisan forgalmazott termékeinket is! Bővebb információért kereshet minket az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen, valamint a 06-68-412-368-as telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
minőségi faanyagok
Minőségi faanyagok építészeti kivitelezéshez

A fa rendkívül népszerű alapanyag az építőiparban, hiszen sokkal természetesebb hatás érhető el használatával, mint a sterilebb, mesterséges építőanyagokkal. Számos...

Close