Kövess minket!
  
     

Különleges fürdőszoba a nyugodt pillanatokért!

Különleges fürdőszoba a nyugodt pillanatokért!
2015, július 31.

Egy hosszú nap után hazaérve jól esik otthonunk nyugalma. A csend és békesség, az előttünk álló este. Ilyenkor a lelkünk megnyugszik, és semmi másra nem vágyik, csak a pihenésre. Egy jó forró fürdő, nyugtató illatú habfürdővel vegyítve – talán nincs is ennél pihentetőbb. Ám ezt az összképet lerombolja egy elhanyagolt, régi fürdőszoba, és így már lazítani sem olyan egyszerű.

Ne érje be a tűrhetővel, válassza a legjobbat!
Ha építkezik, vagy felújítana, ajánljuk figyelmébe a Corian mosdók különlegességét, és magából a Corian anyagból készült fürdőket. De mi is az a Corian?A Corian egy szilárd, homogén felületű anyag, melyakrilgyantából és ásványi anyagokból áll össze, pontosabban egyharmad akrilgyantából és kétharmad ásványi anyagból.
Milyen előnyei vannak a Corian mosdóknak?

Nemcsak a Corianmosdókról hanem magáról a Coriananyagból készült fürdőrőlis érdemes néhány szót ejteni. A Corian formálhatósága és tapintása rendkívül szabad formájú mosdókagylók kialakítását teszi lehetővé, illetve egyedi fürdőszoba berendezések elkészítése is lehetséges belőle, háziasszonyoknak pedig plusz jó hír, hogy könnyen takarítható, valamint ellenáll a karcolásoknak és a penésznek.Színét tekintve széles színpaletta áll a rendelkezésünkre, így fürdőszobánkat a szó szoros értelmében teljesen a saját igényeinkre szabhatjuk.

A Corian tehát kiválóan alkalmas vizes helyiségekbe, könnyű tisztántarthatósága, pórusmentes, és rozsdásodásnak és penészesedésnek ellenálló felülete miatt.Corian-ból készíttessen mosdót, mosdópultot, illetve egyéb fürdőszobai kiegészítőt is, kádat, zuhanytálcát, zuhanykabint.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
A Corian mosdók és fürdőszobák az Ön figyelmét is felkeltették? Akkor ne várjon tovább! Keresse fel weboldalunkat, mely a www.akrilux.hu címen érhető el, vagy írjon nekünk az info@akrilux.hu email-címre, illetve bemutatótermünk elérhető telefonon is, a 06-1/403-4958-as telefonszámon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Open white window
Műanyag nyílászárók kedvező áron, egyedi igényekre

Sokan nem vagyunk olyan helyzetben, hogy új építésű lakást vásároljunk. Ilyenkor feladatunk a korszerűsítés. Sokat tárgyalt és elsődleges a hőszigetelés...

Close