Kövess minket!
  
     

Idén télen fűtsön megújuló energiaforrásokkal!

Idén télen fűtsön megújuló energiaforrásokkal!
2016, október 28.

A tél közeledtével elővesszük a melegebb ruhákat, keressük a télikabátokat, csizmákat, de előre félünk a fűtésszámláktól is, hiszen fűteni kell. Korszerűsítse otthonát, és próbáljon ki egy alternatív fűtési megoldást, használjon hőszivattyút!

A hőszivattyú egy fűtő-hűtő berendezés, így nyáron is hasznát veheti, légkondicionáló helyett. Télen pedig tökéletesen alkalmas meleg víz előállítására és fűtés céljából is, így egyszerre használhatja bojler és kazán helyett. A hőszivattyú energiatakarékos, így használata mindenképpen kevesebb költséggel jár, mint a hagyományos fűtő berendezéseké. Nagyrészt megújuló energiaforrásokat, a környezet erejét használja, azt hasznosítva minimális villamos árammal működik, így óvja a környezetet is. Karbantartása olcsó, használata biztonságos, és nem bocsát ki veszélyes anyagokat sem!

Többféle hőszivattyúból is választhatunk, így biztos, hogy a számunkra legmegfelelőbbet használhatjuk:

  • A levegő-víz hőszivattyú a levegőből nyeri az energiát, és vizet melegít vele, amely már a fűtést biztosítja.
  • A víz-víz hőszivattyú a víz energiáját (kútból vagy nyílt vízből) hasznosítja, így melegítve föl a fűtésre használt vizet.
  • A talajkollektoros hőszivattyú a felső talajréteg hőjét hasznosítja, amit a napsugárzás és az eső közvetít.
  • A földszondás vagy geotermikus hőszivattyú mélyen a földbe helyezve nyeri az energiát, a föld hőjét hasznosítva.
  • Gazdaságos és környezetbarát megoldás a napelemes hőszivattyú, mely a nap hőenergiáját használva működteti a gépet.

Új építésű ingatlan fűtésének tervezésekor, illetve fűtéskorszerűsítés esetén is gondoljon az alternatív energiát biztosító hőszivattyús fűtési módokra, és nem csak pénzt spórol, de a környezetet is óvja! Ha megbízható partnert keres hozzá, forduljon bizalommal cégünkhöz!

Látogasson el weboldalunkra, a www.rifeng-hoszivattyu.hu oldalra, és tudjon meg többet az általunk kínált lehetőségekről! Kérdéseivel keressen minket bátran telefonon, a +36 70 422 9667-es számon vagy írjon nekünk a speter.rifeng@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Minden, amit az üvegcsiszolásról tudni érdemes
Minden, amit az üvegcsiszolásról tudni érdemes

Érdekesség, hogy az üveg bár szilárd anyagnak számít, úgynevezett amorf jelleggel bír, ami azt jelenti, hogy nem szabályos kristályszerkezettel rendelkezik....

Close