Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk csatornacsövet?

Hogyan válasszunk csatornacsövet?
2016, november 2.

A nagy beruházásoknál mindig látjuk az új csatornacsöveket, amik biztosan jó minőségűek és megfelelnek minden elvárásnak, de honnan szerezhetjük be ezeket a csatorna elemeket?

A csatornázás sok építkezés velejárója, mégse veszünk minden nap csatorna idomokat, lefolyócsöveket, úgyhogy fontos utánajárni, hogy megfelelő legyen az adott elem! Az otthoni- és utcai csatornarendszerekben található csövek rengeteg feladatot látnak el, a víz és szennyvíz megfelelő elvezetése kulcsfontosságú feladat. Olyan csövet kell választanunk, amely ellenáll a sós víznek, alkoholnak, savaknak, lúgoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és az összes tisztítószernek, azonban oda kell figyelni, hogy ne használjuk olyan szennyvíz szállítására, amelynek magas a benzol, benzin vagy aceton tartalma.

A PVC csatornacsövek összeszerelése egyszerű és a speciális gumitömítés alkalmazásával teljesen megfelel erre a feladatra. Ez a fajta cső nagyon könnyű anyagból készül, gyors és olcsó az összeszerelése, ellenben ellenáll minden folyadéknak, korróziónak és elektromos szigetelést biztosít, így ellenáll a mechanikai hatásoknak is. A PVC csatornacső élettartama meghaladja az 50 évet, és megfelelő összeszerelés és használat mellett gyakorlatilag alig kell karbantartani ez idő alatt.

A megfelelő cső kiválasztása sok tényezőtől függ, ezek lehetnek a talajminőség, vagy a csatornázás helyszíne, illetve egyéb külső tényezők, így nagyon fontos, hogy kérjük ki szakemberek segítségét, mielőtt választunk!

Ha épp egy ilyen döntés előtt áll, keresse fel a Pestan Kereskedelmi Kft.-t és szakembereink biztosan a legjobb csövet biztosítják Önnek! Cégünk nem csak PVC csatornacsövek értékesítésével foglalkozik, így ha más típusú elemre lenne szüksége, szintén állunk rendelkezésére!

Keressen bátran a +3670-409-8862 telefonszámon, vagy pestan@pestan.eu e-mailcímen, illetve olvasson termékeinkről a www.pestan.eu weboldalon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Idén télen fűtsön megújuló energiaforrásokkal!
Idén télen fűtsön megújuló energiaforrásokkal!

A tél közeledtével elővesszük a melegebb ruhákat, keressük a télikabátokat, csizmákat, de előre félünk a fűtésszámláktól is, hiszen fűteni kell....

Close