Kövess minket!
  
     

Fűtse medencéjét hőszivattyúval!

Fűtse medencéjét hőszivattyúval!
2017, április 27.

A hőszivattyú alkalmazása egyáltalán nem újdonság, mert hétköznapi eszközeink, úgy, mint a klímaberendezés és a hűtőszekrények is ennek alapján működnek. Hűtőszekrény esetében például a belseje hűl le, de a hűtő mögött meleg levegő keletkezik. Manapság már medencék esetében is alkalmaznak hőszivattyúkat, de rendszerük nem úgy működik, mint a hagyományos típusa.

A hőszivattyúval sokat spórolhat a villanyszámláján, így nem kell amiatt aggódni, hogy medencéje fűtése növelné a fogyasztást. A medencefűtő hőszivattyúval úgy fűtheti medencéjét, hogy a víz fűtéséhez szükséget hő nagy részét a berendezés a környezeti levegőből nyeri, Önnek csak a kevés maradékért kell fizetni! Ebben az esetben alkalmazott hőszivattyúk a külső levegőt hűtik, eközben a medencevizet melegítik. A berendezés borús időben is felmelegíti a vizet, ezzel szemben a szolár fűtés csak napos időben jut energiához. A hőszivattyú gyorsan telepíthető, csak néhány óra szükséges hozzá. A változékony időjárást bírja, nem hibásodik meg egy zivatar, vagy tikkasztó hőség után. A medence hőszivattyúba titán hőcserélőt tesznek, emiatt a klóros víz sem árt neki.

A hőszivattyúk méretezésénél figyelembe kell venni, hogy az úszómedence milyen anyagokból készült, kül- vagy beltéri medencéről van-e szó. Fontos információ a berendezés kiválasztásánál, hogy mikortól, és milyen gyakran használják a medencét, kültéri esetében a tavasztól-őszig terjedő időszak a lényeges. A hőszivattyú segítségével sokáig élvezheti medencéjének a vizét, és ha még több energiát szeretne megspórolni, akkor használat után a medencét érdemes letakarni, így a következő használatkor már melegebb lesz a víz, mint korábban.

Ha már használatba venné medencéjét, de energiafogyasztását nem szeretné túlterhelni, akkor szerezzen be megbízható medence hőszivattyút! Cégünk kínálatában minőségi hőszivattyúkat talál, ismerkedjen meg termékeinkkel a www.rifeng-hoszivattyu.hu weboldalon! Kérdés esetén hívjon minket a 06-70-422-9667-es számon, vagy írjon e-mailt az speter.rifeng@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A szendvicspanel előnyei
A szendvicspanel előnyei

Az építészet világában is számít a gyorsaság, manapság a cél az, hogy minél rövidebb időn belül nagyobb teljesítményt lehessen nyújtani,...

Close