Kövess minket!
  
     

Egyre több család építtet önfenntartó házat!

Egyre több család építtet önfenntartó házat!
2019, október 29.

A számos kedvező lehetőségnek köszönhetően megszaporodtak az építkezések országszerte. A családok előszeretettel választják az ár-érték arányban rendkívül kedvező könnyűszerkezetes házakat, köztük az önfenntartó házakat is. Ezek építési költségét ugyanis a friss támogatásoknak és kedvezményes hiteleknek köszönhetőn, akár önerő nélkül is megteremthetik.

A nulla energia igényű kulcsrakész családi házak nem csak szépek és környezetbarátok, de rendkívül kedvező áron elérhetőek és minden modern technológiával felszerelhetőek, amelyet ma be lehet szerezni. Az önfenntartó házakba napelem, hőszivattyú és speciális szellőztető rendszer is kialakítható az építés során, hogy teljesen önfenntartóvá válhassanak. Ezek a gáz nélküli házak képesek csupán a napelemek segítségével fűteni, hűteni és fenntartani a teljes háztartás elektromos szükségletét, így gyakorlatilag csak a vízért kell rezsidíjat fizetniük a lakóknak.

Jobban járunk, ha önfenntartó házba fektetünk!

Még egy korosabb ingatlanban tetemesebb összeget költhetünk havi szinten a távhőre, az áramra és a gázra is, addig az önfenntartó házban csupán szimbolikus összeget kell kiadnunk havonta a szemét elszállításra és az ivóvízre. A rosszul szigetelt idősebb házakban ráadásul a rezsi díjak a csillagos égig is érhetnek téli szezonban. A magas fűtési és hűtési számlát azonban meg lehet spórolni egy önfenntartó házzal, hiszen ezek szigetelése is kiváló!

Tehát nem csak most, hanem hosszú távon is megéri önfenntartó házba fektetni, hiszen komfortosabb, környezetbarátabb és olcsóbb megoldás is a hagyományos házakkal és lakásokkal szemben. Érdemes a lehetőségekről tovább olvasnia a www.acelhaz.hu weboldalon vagy érdeklődni cégünk, a City Best House Kft. elérhetőségein, a 06-30-316-7304-es telefonszámon vagy a kanadaigyorshaz@gmail.com e-mail címen. Gondoljon a jövőre, és tervezze az életét előre! Bátran ossza meg velünk elképzeléseit, gondoskodjon családjáról egy sokoldalú önfenntartó házzal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
svabbaukft.hu.19szept
Végezzen kifogástalan munkát lakásfelújításkor épületgépészeti nagykereskedés termékeivel!

Ahhoz, hogy a szakemberek egy lakásfelújításkor kifogástalan munkát végezhessenek, nem csupán a tapasztalatukra van szükség, hanem minőségi épületgépészeti termékekre is....

Close