Kövess minket!
  
     

Egyáltalán nem mindegy milyen ajtót választunk otthonunkba!

Egyáltalán nem mindegy milyen ajtót választunk otthonunkba!
2019, december 23.

Nem csak a cégeknek okoz fejtörést, hogy üzlethelyiségükhöz vagy irodájukhoz, milyen biztonsági ajtót válasszanak, hanem a magánházak és lakás tulajdonosoknak is igen nagy fejtörést okoz a választás. A biztonsági ajtó igen fontos tényezője az értékmegőrzésnek, amely nem csak a vállalkozásoknak, hanem a civil személyeknek és családjuknak is fontos. Éppen ezért nagy hiba lenne, ha valaki csak szín és mintázat alapján döntene arról, hogy milyen biztonsági ajtót választ értékei és családja megóvásához.

Sajnos elég jellemző magyar szokás, hogy mindent ár alapján választunk. Így hajlamosak vagyunk a biztonsági ajtó vásárlásnál is az árakat sokkal nagyobb döntési szempontként figyelembe venni, mint kellene. Nem szabad ugyanis kínai, gyengébb minőségű biztonsági ajtó mellett döntenünk, hiszen az olcsóbb ár mellett kisebb egyedi igényt valósíthatunk meg és nem feltétlenül lesz raktáron a készlet, így hosszú szállítási idővel is számolnunk kell.

Megéri egyedi, festett biztonsági ajtót választani!

Azok számára, akik a magasabb minőséget és az egyénre szabhatóság kényelmét szeretnék élvezni, léteznek ANDALF márkájú biztonsági ajtók is, amelyek egyaránt biztosítanak védelmet magánszemélyek és cégek számára ingatlanjaikban. Az ANDALF bejárati ajtók 15 éves múltra tekintenek vissza és nem csak biztonságosak, de hanggátlásuk is kiváló. Ezek a biztonsági ajtók MABISZ I. vagy II. besorolással rendelkeznek, rendkívül masszívak és garantált minőséget kínálnak a kínai márkákkal szemben. A hazai gyártó termékei nagyobb biztonsággal és egyedi megoldással várják megrendelőiket.

Ezeket a teljesen személyre szabható egyszárnyú és kétszárnyű, egyedi színezésű, üvegezésű és méretű biztonsági ajtókat megvásárolhatjuk az ANDALF Kft honlapján, a http://www.biztonsagiajto.com webcím alatt. Szolgáltatásaikról és termékeikről pedig többet is megtudhatunk a 06 30 55-33-553-as telefonszámon vagy az info@biztonsagiajto.com e-mail címen. A honlapukon állandó akciókkal várják meglévő és új ügyfeleiket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fa-ablakok.hu19nov
Műanyag vagy fa bejárati ajtót érdemes választanunk otthonunkba?

Magyarországon végigsöpör az építkezési láz és egyre többen újítanak fel használtan vásárolt ingatlanokat is. Az új lakás- és háztulajdonosok egyik...

Close