Kövess minket!
  
     

Benzinkút gyorsan és egyszerűen

Benzinkút gyorsan és egyszerűen
2016, augusztus 17.

A nyersanyagok már a civilizáció kezdete óta fontos szerepet játszottak a társadalomban, gazdaságban és az iparban. Az egyik legfontosabb mindközül a kőolaj, mely számtalan módon felhasználható.  A kőolaj finomított, desztillálással előállított formáját benzinnek nevezik. A benzin egy színtelen, folyékony, és erős szagú vegyület, mely gyúlékony, levegővel keveredve pedig robbanásveszélyes is. Ebből kifolyólag tárolását és felhasználását komoly előírások szabályozzák.

Egy benzinkút létrehozása és üzemeltetése nem kis feladat. Fontos, hogy minden előírásnak megfeleljen a kialakított létesítmény. Ez gyakran hatalmas költségekkel járhat, ám egy korszerű megoldásnak köszönhetően ezek a költségek csökkenthetőek, miközben a minőség szintje fenntartható.

A könnyűszerkezetes épületek egyre gyakrabban jelennek meg a köztudatban. Sajnos azonban máig élnek olyan tévhitek, melyek a megfelelőségüket firtatják. Ezért most összeszedtük azokat a tulajdonságokat és képességeket, mely egy könnyűszerkezetes benzinkútra jellemző!

  • A könnyűszerkezetes épületek úgynevezett szendvicspanelekből állnak össze, melyek általában mikro-bordásak vagy sima felületűek, de lehetnek horganyzottak, több rétegben festettek és porszórt kivitelűek is.
  • Statikailag viszonylag kötött kialakításúak, főként lapos tetős benzinkút alakítható ki a segítségükkel.
  • Fűtetlen és fűtött kialakítás is létrehozható a segítségükkel, illetve állandó emberi tartózkodásra alkalmasak.
  • A könnyűszerkezetes benzinkút légzárása normális, illetve tökéletes szárazság biztosítására alkalmas a megfelelő tömítőanyag alkalmazásával.
  • Remek hő zárással rendelkeznek, illetve tűzvédelmi szempontból is előnyösek, hiszen a nehezen éghető kategóriába tartoznak.
  • A lemezek ugyan normál esetben nem igényelnek korrózió elleni védelmet, ám benzinkút esetében fontos, hogy megfelelő felületkezelő anyaggal vonjuk be őket!
  • Emellett a szendvicspanelből készült könnyűszerkezetes benzinkutak megfelelnek a higiéniai, felületi keménység, ütésállóság, akusztikai és egészségvédelmi előírásoknak is!

Ha Ön is költséghatékony megoldást keres benzinkút építésére, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu-ra, és tájékozódjon szolgáltatásainkról bővebben! Kérdés esetén várjuk megkeresését telefonon, a +36-70-284-8797-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
csiszolóanyag
A tökéletes parketta titka

A természet nyújtotta nyersanyagok már a civilizáció kezdete óta kínálnak tökéletes építkezési alapanyagokat. A legközkedveltebb kivitel, mely napjainkban is nagy...

Close