Kövess minket!
  
     

Az utólagos pinceszigetelés előnyeiről és fontosságáról

Az utólagos pinceszigetelés előnyeiről és fontosságáról
2015, december 30.

Köztudott, hogy egy helyiség minél mélyebben helyezkedik el, annál nagyobb a vizesedés, beázás veszélye, akár szigetelés mellett is. Ezért a nem megfelelően szigetelt pincékben jelentkeznek legelőször és leginkább szembeötlően a vizesedés jelei. Erre nyújt optimális megoldást az utólagospinceszigetelés.

Milyen problémák vezethetnek utólagospinceszigeteléshez?

  • Rossz szigetelés, szakszerűtlen esővíz elvezetés – ezek következtében a csapadékvíz megjelenik a pincék falain, a vakolat mállani kezd, a lábazati burkolat felpúposodik, repedezik és leválik.
  • Felgyülemlett, magas talajvíz, belvíz területén épülő pincék – torlaszvíz.
  • Salétrom, gomba és penész megjelenése – ezen problémák megjelenéséből arra lehet következtetni, hogy a szigetelőlemez elöregedett, régi.

Ezeket a problémákat a tulajdonosok gyakran kőműves szakemberekre próbálják bízni, akik sikertelenül végzik el munkájukat, hiszen az ilyen pincék esetében először a vizesedés okát kell megkeresni, és a további víz utánpótlást megszüntetni.

Az utólagospinceszigetelés ugyan kiváló megoldást nyújthat ilyen esetekben, azonban a nem megfelelő szakemberekre bízva csak ronthat a helyzeten, mintsem megoldaná azt.

Számunkra a Bona-Si Épületszigetelő Bt.-nél fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek lehessen munkánkkal, és az elvégzett utólagosszigetelés hosszú éveken át tartó, végleges megoldást nyújthasson. A falak vegyi úton való szigetelése során falszárító vakolatok szórását végezzük el. Ezek segítségével a fal ellenállóvá válik a vizesedéssel, nedvesedéssel szemben.

Ha Ön is beázással, nedvesedéssel küzd pincéjében, forduljon hozzánk bizalommal. Keresse fel honlapunkat a www.bonasi.hu oldalon, ahol bővebben is tájékozódhat utólagosszigetelési szolgáltatásainkról, és megtekintheti referencia munkálatainkat. Kérdés vagy megrendelés esetén vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén, akár telefonon a 06-70/520-6663-as számon, vagy e-mailben az info@bonasi.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A megfelelő szellőzés fontossága
A megfelelő szellőzés fontossága

Érdemes külön figyelmet fordítani azon helyiségek szellőzésére, ahol nem oldható meg gond nélkül a gyakori szellőztetés, de szükséges lenne rá,...

Close