Kövess minket!
  
     

A tökéletes tömítettség érdekében

A tökéletes tömítettség érdekében
2017, március 1.

Építkezésnél, felújításnál vagy bárminemű munkánál ahol tömítést használunk egyes területeken, fontos, hogy a tömítés minősége minél jobb legyen. Egy rossz minőségű tömítés ahhoz vezethet, hogy a tömítő anyag hamar elhasználódik és ezzel szivárgás fog kialakulni az adott területen, ami akár életveszélyes is lehet. Tömítést nagyon sok területen használnak, és sok formája létezik. Fontos, hogy tisztában legyünk a tömítés anyagával, hogy utána biztosra vehessük, nem lépnek fel gondok a későbbiekben. Mint az előbbiekben írtuk, a tömítés fajtája függ a felhasználási területtől. Ilyen például a vízvezeték tömítése vagy akár a gázvezetékeké. Ezeknél a részeknél a teflontömítés több fajtáját alkalmazzák. Fontos, hogy minőségi és jól kivitelezett tömítés legyen, hiszen egy gázszivárgás nem gyerekjáték, vagy ha a  vízvezeték szivárog akkor az könnyen beázáshoz vezethet, ami később csak nagyobb munka árán és költségesen orvosolható. Tömítés vásárlásánál mindig legyen tisztában az adott márkával, gyártóval, hogy tudja, mennyire veheti biztosra, hogy nem fog gondokat okozni a későbbiekben.

Ebben segíthet Önnek cégünk! Évtizedek óta foglalkozunk különböző fajtájú, méretű tömítések gyártásával. Termékeink között sok, különböző fajta tömítéssel találkozhat, például a teflon tömítéssel, amelynek felhasználási területe ellenállása miatt a vegyipartól egészen a gyógyszeriparig terjedhet, de mint az előbbiekben láthattuk gáz- és vízvezeték szerelésben is nagy szerepe van. Teflontömítésből is több fajtával találkozhat, például teflon szalag vagy teflon zsinór. Számunkra fontos, hogy Ön tökéletes munkát végezhessen, ezért bizalommal fordulhat hozzánk és saját gyártmányú teflon tömítéseinkhez.

Ha saját otthonában szeretne tömítést cserélni, de ezért nem szeretne szakemberhez fordulni, cégünk segítséget nyújt, hogy Ön a legmegfelelőbb tömítést válassza. További információkért látogasson el honlapunkra, a www.tothtomites.hu címen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/444-7030 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Újíttassa fel lapostetőjét profi szakemberekkel!
Újíttassa fel lapostetőjét profi szakemberekkel!

A megfelelő tetőszigetelés elengedhetetlen, nincs ez másképp a lapostetőknél sem. A legtöbb lapostetővel rendelkező épületet a ’70-es években építették, és...

Close