Kövess minket!
  
     

A térkövek felhasználási lehetőségei

A térkövek felhasználási lehetőségei
2014, augusztus 22.

Az esztétikus és kényelmes otthontervezés során nem csupán a lakóterek kialakításáról kell gondoskodnunk az igényeinknek megfelelően, hiszen életterünk szerves részét képezik a zöld területek, a kert és a hozzá tartozó területek, építmények kialakítása és berendezése is. A kert esetében, mivel nagy méretű összefüggő terekről van szó, a térkövek kiválasztása különösen nagy körültekintést igényel, hiszen jelentősen meghatározzák esztétikailag a végeredményt, továbbá az ízléses stíluskialakításon kívül megannyi funkcionális céllal is alkalmazhatóak.

A térkövek különböző funkciói

Manapság számos kreatív ötlettel találkozhatunk a kreatív és dekoratív térkövezéssel kapcsolatban, valamint a gazdag anyag, szín és mintakínálatnak köszönhetően csupán a képzeletünk szabhat határt az egyedi megoldásoknak. A funkcionálisan hasznos térkövezés mindenkinek az egyéni igényeitől és szükségleteitől függ:

  • Talajösszetartás: Gyakran óriási megoldandó problémát jelent a tulajdonosok számára a talajnedvesség, a csapadék, a talajerózió és az általuk okozott károk a kertben, azonban az ilyen területeken alkalmazott térkövezés maximálisan képes összetartani a felázott, lemosott földterületeket.
  • Burkolóanyag a megszokott beton helyett: A beton sok esetben megszokott, azonban kevésbé esztétikus burkolóanyag, melynek kiváltására kiváló lehetőség a térkövezés, például teraszburkolás, kocsi behajtó és garázsbeálló burkolása, lépcsőburkolás és építés.
  • Térelválasztó térburkolatok: A funkcionális és dekoratív megoldások közé sorolható a lehetőség, hogy térelválasztó elemként használjunk térköveket, melyek a különböző területeket választják el egymástól, pl.: medence vagy kerti tó körüli burkolat, veteményes és a kert többi részének elhatárolása, kerti sütögető helykialakítása, a házból az udvarra vezető utak, stb.

Minőség és széles választék!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között egy kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik funkcionális elvárásokkal is rendelkeznek a térkövekkel kapcsolatban. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Open window
A szellőzőrendszer kialakítása betonfúrással

Otthonunk kialakítása során számos szempontot figyelembe kell venni, legyen szó építkezésről, felújításról vagy korszerűsítésről, hiszen mindenkinek célja a kényelmes, dekoratív...

Close