Kövess minket!
  
     

A MIGUA fugarendszer előnyei a hagyományos fugázással szemben

A MIGUA fugarendszer előnyei a hagyományos fugázással szemben
2020, március 11.

Ha fugázásról van szó, akkor egyértelműen a MIGUA fugarendszert érdemes választani a szakemberek szerint. A MIGUA fugarendszer számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fugázással szemben. Fugázást nem csak a szakemberek, hanem magánszemélyek is előszeretettel végzik el otthonukban, elsősorban a fürdőszobákban és konyhákban, de a lakás többi járólapos területein is. Azonban az igazi erőssége a MIGUA fugarendszernek nem az otthoni körülmények között mutatkozik meg, hanem a céges, vállalati, építőipari felhasználás során.

MIGUA fugarendszer a burkoló szakemberek egyik kedvenc terméke, ugyanis könnyen kezelhető, jól tárolható, megbízhatóan alkalmazható, gyorsan szárad és sok éven keresztül tart. Az igazi előnye azonban a rugalmasság, ugyanis a MIGUA fugarendszer képes a kismértékű elmozdulásra, amelyre más fugák nem alkalmasak. Míg egy kis fürdőszobában ez nem jelentős tulajdonság, egy nagyobb felületnél már fontos tényező lehet, mivel a legkisebb elmozdulás is a burkolólapok sérüléséhez vezethet.

Ezeken a helyeken érdemes alkalmazni a MIGUA fugarendszereket

Noha ezt a fugarendszert is használhatjuk otthon, az igazi erőssége olyan nagy felületeknél mutatkozik, meg mint a hipermarketek, a csarnokok, a középületek, a repülőterek vagy éppen a kórházak. A MIGUA fugarendszer a német precizitás és a magas minőség mintapéldájaként kínálja a tökéletes fugázás élményét. Csak Európában már több mint 10 millió kilométeres felhasználása ismert és ezzel a legnépszerűbb fugarendszer a világon.

E rendszer ugyanis képes ellenállni a közlekedési terhelésnek, az időjárási viszontagságoknak és akár a földrengéseknek is. Érdemes hát a kiváló minőséget választani a hagyományos megoldásokkal szemben. A MIGUA fugarendszerről bővebben is olvashatunk a www.bmi.co.hu weboldalon, de kérdéseink esetén tájékoztatást is kérhetünk az office@bmi.co.hu e-mail címen vagy telefonon, a +36 23 919 164-es számon. A BMI Mérnökiroda szakértő munkatársai készségesen állnak a rendelkezésünkre.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
utolagos-hoszigeteles-szigetelescelluloz
Az utólagos hőszigetelés árak kalkulációja

Sokan vásárolnak ingatlant felelőtlenül és csak későn eszmélnek rá, hogy az állagmegóvás vagy az utólagos hőszigetelés árak miatt elszámolták magukat. Pedig egy...

Close