Kövess minket!
  
     

A megfelelő szellőzés fontossága

A megfelelő szellőzés fontossága
2015, október 29.

Érdemes külön figyelmet fordítani azon helyiségek szellőzésére, ahol nem oldható meg gond nélkül a gyakori szellőztetés, de szükséges lenne rá, hiszen nyílászáró és szellőzés hiányában ezen helyiségek oxigénellátása csökkenhet, illetve a levegő is túl párás lehet, ami az egészségünknek sem tesz feltétlenül jót.

Nagyon fontos a szellőztetés, amit általában a felszerelt fa, vagy műanyag ablak kinyitásával el tudunk intézni, de vannak esetek, amikor más megoldást igényel a feladat. Ha nem tartózkodunk otthon, és nem tudunk ablakon keresztül szellőztetni, vagyis nincs se fa, se műanyag nyílászáró az adott helyiségben, el kell gondolkodnunk az utólagos szellőző beépítésén.
A rendszeres szellőztetés hiánya fokozott páratartalomhoz vezethet, ez pedig penészesedést, gombásodást okozhat, hosszabb időt tekintve pedig már az egészségünkre ható, káros tényezőkről is beszélni kell.

A szellőző beépítésének előnyei:

  • Egyéni igényekhez alakítható.
  • Egyszeri költséget jelent.
  • Elkerülhető a lehűlés.
  • Nem igényel karbantartást.
  • Automatikusan működik.

Olyan helyiségekben, ahol gázüzemű fűtőberendezés, vagy más, párát létrehozó eszköz található, a szellőzés kifejezetten fontos, még abban az esetben is, ha van más nyílászáró is a helyiségben.

Hatékony, pontos munkavégzést szeretne látni, teljes mértékben megelégedve az elvégzett feladattal? Akkor van egy jó hírünk: a Tamás Ablak Kft. tökéletesen megfelel az előbb említett kritériumoknak!

Profi munkával és rövid határidőn belül dolgozunk, és mivel tudjuk, hogy mindenki igyekszik olcsón megúszni az otthona körüli teendőket, így nagy hangsúlyt fektetünk a megbízható, de költséghatékony munkára is.

Látogasson el a www.tamasablak.hu weboldalra, ahol a szellőző beépítésen túl további információt találhat az ablak beépítés és az ablakcsere elvégzéséről is – hiszen mi ezekkel is foglalkozunk!

Információért keressen minket bátran a 06-70/343-3188-as, és a 06-46/656-159-es telefonszámokon, valamint az info@tamasablak.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Modern hatás, tökéletes szigetelés
Modern hatás, tökéletes szigetelés

A műanyag ablakok pályafutásának kezdete az 1970-es évek elejére vezethető vissza. Ezek a kezdetleges - hagyományos típusú - ablakok elavulttá...

Close