Kövess minket!
  
     

A laminált padló előnyei

A laminált padló előnyei
2016, december 1.

A laminált padló mellett felhozott legnépszerűbb érv, hogy kíméli a pénztárcánkat. Olcsóbb a padlószőnyegnél és a keményfa padlónál is, illetve tartóssága miatt is jó választás, hiszen évekig nem kell cserélni. Nem fakul a napfény hatására, nem kopik és megőrzi a színét. A karcolások és a különböző foltok nem látszódnak meg úgy a laminált padlón, mint például a keményfa padlón. Maga a laminált padló felhelyezése is pofonegyszerű, gyakorlatilag bármilyen felületen el lehet helyezni különösebben bonyolult munkálatok nélkül.

Fa hatású laminált padlók széles választékból tudunk keresgélni, így ha a szívünk a keményfa padló hangulatához húz, de nem szeretnénk a macerás faanyaggal dolgozni, már laminált padlóval is elérhetjük a keményfa padló hatást. Annyi a különbség, hogy a laminált padló sokkal olcsóbb, és jóval egyszerűbb karbantartani. A laminált padlót gyakorlatilag a ház bármelyik helyiségében tudjuk használni, legyen szó a hálószobáról, a konyháról, a dolgozószobáról vagy nappaliról, a takarítása pedig nem fog fejfájást okozni, hiszen a laminált padló porszívóval és felmosóronggyal könnyedén tisztítható. Az allergiásoknak is jobb választás a laminált padló, mint például a szőnyeg, mert szoros szerkezete miatt nem gyűlik fel a résekben a por. Ezen kívül jól zárja ki a nedvességet, ami nem is károsítja úgy, mint a keményfa padlót.

Azt se feledjük, hogy laminált padlót vásárolni környezettudatos döntés, ugyanis olyan újrahasznosított ipari famaradványokból készül, amelyeket más esetben csak kidobtak vagy elégettek volna. Laminált padlóval elérhetjük az egzotikus fából készült padló hatását úgy, hogy nem károsítjuk vele a növényvilágot.

Ha olyan webáruházat keres, ahol kedvére válogathat a sokféle laminált padló között, látogasson el honlapunkra! Tekintse meg kínálatunkat a www.drpadlo.hu webcímen, ahol a laminált padlók mellett PVC padlók és különféle szőnyegek közül válogathat! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/370-70-67-es telefonszámon, illetve a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
pestan-eu-16okt
Hogyan válasszunk csatornacsövet?

A nagy beruházásoknál mindig látjuk az új csatornacsöveket, amik biztosan jó minőségűek és megfelelnek minden elvárásnak, de honnan szerezhetjük be...

Close