Kövess minket!
  
     

Újíttassa fel lapostetőjét profi szakemberekkel!

Újíttassa fel lapostetőjét profi szakemberekkel!
2017, március 1.

A megfelelő tetőszigetelés elengedhetetlen, nincs ez másképp a lapostetőknél sem. A legtöbb lapostetővel rendelkező épületet a ’70-es években építették, és az elmúlt csaknem 50 évben jelentősen elhasználódtak a szigetelések. A repedezett, beázott lapostető szigetelések komoly problémákat jelenthetnek, így érdemes ezeket minél hamarabb felújítani.

Azért is érdemes foglalkozni a lapostető szigeteléssel, mert a lapostetőben remek lehetőségek rejlenek. Akár tetőteraszt, akár egy kiskertet is kiépíthetünk rajta, ám ehhez minőségi és biztonságos lapostető szigetelésre lesz szükségünk. A szigetelés technológiája rengeteget fejlődött az elmúlt évtizedekben, jelenleg a legismertebb szigetelőanyag a bitumenes lemez, mely kellőképpen rugalmas és ellenálló. Lapostető szigetelésénél többféle megoldás közül választhatunk: egyhéjú melegtető/kéthéjú melegtető, egyenes rétegrendszer/fordított rétegrendszer. Mielőtt eldöntjük, milyen típusú lapostető szigetelést szeretnénk, érdemes kikérni szakember véleményét.

Az egyik legszembeötlőbb jele annak, hogy lapostető szigetelésünknek felújításra van szüksége, a plafonon megjelenő vízfoltok. Ilyenkor kell megbízható szakember segítségét kérni, aki vállalja a vízszigetelés javítását. Mivel az átázott tető az egészségünket is veszélyezteti (penész, salétromos fal), érdemes azonnal cselekedni, amikor a vízfoltok megjelennek a falunkon. A vízszigeteléssel egyben akár lehetőség van utólagos hőszigetelésre is, ami különösen hasznos a lakás fűtésének és hűtésének szempontjából.

Ha szeretne minőségi és tartós lapostető szigetelést, forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el cégünk honlapjára, a www.minosegitetoszigeteles.hu webcímre, és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-295-5179-es és a 06-20-934-1490-es telefonszámok valamelyikén, illetve az aquaszig@gmail.com e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Védje otthonát biztonsági üveggel!
Védje otthonát biztonsági üveggel!

Új ház építésénél vagy házfelújítás esetén az egyik legfontosabb szempont a biztonság. Általában nagy energiákat fordítunk minél tartósabb alapanyagok kiválasztására...

Close