Kövess minket!
  
     

Természetes és minőségi: oltott mész

Természetes és minőségi: oltott mész
2014, március 26.

Napjainkban az építőanyagok kiválasztása során nem csupán a minőség és az esztétikus végeredmény, de a gazdaságosság és a természetesség is meghatározó szempont. Az építőipar minden más szegmenshez hasonlóan rohamosan fejlődik és a modern technológiai újításoknak köszönhetően az építkezni vágyók széles építőanyag palettáról válogathatnak a céljaiknak és igényeiknek megfelelően. Azonban sokszor nem is gondolnánk, hogy a régi jól bevált anyagok és technikák mennyire megállják a helyüket modern világunkban. Ilyen például az oltott mész.

A természetesség előnyei

A történelem során milliószor bizonyított az oltott mész vakolóanyagként, hiszen számos előnnyel rendelkezik a ház és a tulajdonosok szempontjából egyaránt:

  • Környezetbarát anyag.
  • Kiváló páraszabályzó és hőszigetelő rendszert képez a falakon, valamint a környezetből felvett szén-dioxiddal megakadályozza az üvegházhatást.
  • A mész lúgos pH értékének köszönhetően megakadályozza a penészedést és a gombásodást, ezzel elkerülhetőek a kellemetlenségek és a káros egészségügyi hatások, például allergia é a különböző légúti fertőzésesek.
  • Akár évszázadokig ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben, rugalmasan követi az épület mozgását, így a repedés veszélye ritkán áll fent, valamint egy előforduló repedés önmagától eltűnik, mivel a mészben lévő kalcium-hidroxid reakcióba lép a levegő szén-dioxid tartalmával és kalcium-karbonát képződik.
  • Gazdaságos megoldás, olcsó alapanyag.
  • Bármilyen felületre felvihető.
  • Dekoratív vakolat.

Válassza a természetes anyagokat!

A Gyurán Tüzép Kft. több évtizede foglalkozik kifogástalan minőségű oltott mész előállításával, mely minőségi és megbízható vakolóanyagként szolgál már hosszú ideje az emberiségnek. Cégünk saját fejlesztésű duplán technológiával állítja elő termékeit, amely már számtalanszor bizonyított az építkezők körében. Amennyiben Önnek is fontos a természetes és gazdaságos megoldás az építkezés során, tekintse meg a www.oltottmesz.com weblapunkat és rendeljen tőlünk! További információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0654/ 419 042-es és a 0630/ 683 2170-es telefonszámon, valamint a gyurantuzep@t-online.hu e-mail címen és készséggel állunk rendelkezésére!

Építkezzen természetesen és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
munkavédelmieszközök2
Érzékszerveink védelme

Akik zajos, poros, hangos helyen dolgoznak – gyárban, üzemi gépek közelében, transzformátor házaknál, műhelyekben -, fontos számukra a megfelelő védelem....

Close