Kövess minket!
  
     

Tegyen megbízható módon a beázás ellen!

Tegyen megbízható módon a beázás ellen!
2016, április 1.

Komoly problémája adódott pinceszigetelésével, beázást észlelt? A rendkívül kellemetlen helyzet rövid időn belüli elhárítása elengedhetetlen, ugyanis nagyobb esőzés során még több gondja lehet. A legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha az utólagos pinceszigetelés mellett dönt.

A pincében jelentkeznek legkorábban a nem megfelelő vízelvezetés jelei. Eleinte a falak éleinél, és a sarkokban vehetjük észre leginkább a vizesedést, majd később ez fokozódik, és egyre nehezebb helyzet állhat előttünk. Ha a pinceszinten különféle eszközöket tárolunk, esetleg garázst is kialakítottunk, még inkább fontos megtenni a szükséges lépéseket, hiszen védenünk kell otthonunk belső terét. Ha korábban már igényeltünk pinceszigetelést, akkor is előfordulhat, hogy szembesülünk ezzel a hibával, ami nagy valószínűséggel a szakszerűtlen munkavégzés eredménye. Visszavezethető a rossz módon megvalósított kivitelezésre, esetleg az épület mozgására. Olyan esetben, ha további nedvesedést észlelünk az új, függőleges pinceszigetelés után is, injektálásos technológiával oldhatjuk meg a problémát. Bármilyen esetről van szó, mindenképp nélkülözhetetlen tapasztalattal rendelkező szolgáltató segítségét igényelnünk.

Bona-Si Épületszigetelő Bt. vállalkozásunk speciálisan foglalkozik pinceszigeteléssel. Az egész országban végzünk utólagos pinceszigetelést, homlokzati hőszigetelést, valamint egyéb munkálatokat. Legfontosabb számunkra, hogy minden alkalommal hatékonyan járjunk el, és időtálló, megbízható megoldást biztosítsunk megrendelőink számára, precíz, gyors, hosszú időn keresztül helytálló munkával háláljuk meg a bizalmat. A www.bonasi.hu weboldalunkon szolgáltatásainkról, és hasznos tudnivalókról is olvashat.

Ne várja meg, amíg újból beázik pincéje a nagyobb esőzés miatt! Igényelje minél hamarabb az utólagos pinceszigetelés, injektálás megoldását tőlünk! Bízza korszerű technológiát alkalmazó, hozzáértő szakembereinkre a feladatot! Bármilyen kérdése esetén elérhet bennünket a 06-70-5206663–mas telefonszámunkon, valamint e-mailben az info@bonasi.hu címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Stílusos iroda
Stílusos iroda egyszerűen, praktikusan!

Egy iroda felújításánál több szempontot is szem előtt kell tartanunk, és ezek közül az egyik legfontosabb a dekoráció – hiszen...

Close