Kövess minket!
  
     

Stílusos iroda egyszerűen, praktikusan!

Stílusos iroda egyszerűen, praktikusan!
2016, március 2.

Egy iroda felújításánál több szempontot is szem előtt kell tartanunk, és ezek közül az egyik legfontosabb a dekoráció – hiszen ki szeretne egy sötét, mogorva irodában dolgozni.
Az irodai dekoráció több szempontból is fontos: egységesebbé, szebbé teszi a teret, így jó benyomást kelthet üzletfeleinkben, valamint jobb hangulatú lesz tőle a helyiség, így kellemesebben folyhat a munka is.

A következőkben olyan tippeket olvashat, amelyek egyszerűen és gyorsan megvalósíthatóak:

  • Cserélje le a függönyöket: A minőségi, stílusos szalagfüggöny minden irodában csodásan mutat, hiszen a színvonalas lakástextilek minden teret hangulatosabbá tesznek. Cége, irodája arculatától, stílusától függően választhat vidám színeket, vagy akár erőt sugárzó, férfiasabb, sötét színeket is – mindez csak a fantáziájától, céljaitól függ. Annyi azonban bizonyos, hogy bármelyiket is választja, a szalagfüggöny miatt irodája előnyére változik majd!
  • Tegye otthonosabbá irodáját növényekkel: Ma már minőségi műnövényekből is válogathat, amelyek megszólalásig hasonlítanak az igazira, csupán az öntözéssel nem kell bajlódni!
  • Hangolja össze irodája színeit: Ha az átalakítások előtt meghatároz egy színskálát, amelyet alapul fog használni, sokkal egyszerűbb dolga lesz. Minden kiegészítőt a paletta színeiből válogasson össze, így az egységes kinézet garantált lesz!
  • Hogy munkatársai kipihenhessék magukat az ebédszünetben, a kinti terekhez szereltessen fel napvitorlát vagy napellenzőt: A napvitorla amellett, hogy remekül mutat, hasznos is, hiszen segítségével minden évszakban kellemesebb lehet a kint eltöltött idő, így a munka is hatékonyabban folytatódhat a levegőzés után!

Ha a legjobb, legtartósabb napvitorlát, napellenzőt vagy szalagfüggönyt keresi, válassza az Alba Lamella Kft-t! Ha szeretné áttekinteni széles termékkínálatunkat, esetleg kíváncsi aktuális ajánlatainkra, keresse fel a www.albalamella.hu weboldalt, ha pedig kérdése lenne, illetve rendelni szeretne, hívja a 06-70/420-1933 és a 06-70/389-1936-os számok bármelyikét, vagy írjon az info@albalamella.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
sbki31a
Akril – a tökéletes anyag a konyhapulthoz

Az akril számtalan formában és kivitelben fellelhető a mindennapi élet során. Kedvező tulajdonságait tekintve kiválóan alkalmazható bútorok gyártásához, így a...

Close