Kövess minket!
  
     

Spóroljon megfelelő hőszigeteléssel!

Spóroljon megfelelő hőszigeteléssel!
2015, szeptember 1.

Egy lakás építése vagy felújítása rengeteg odafigyeléssel, tervezéssel és nem utolsó sorban költséggel jár. Egy ilyen hosszadalmas folyamat végén már csak a hátunk mögött akarjuk tudni az egész procedúrát. Talán nem is gondolnánk, hogy a rosszul kialakított szigetelés mennyi bosszúsággal, sőt, még egészségügyi problémák kialakulásával is járhat. A megfelelő hőszigetelés nem csupán praktikus, de hosszú távon még a befektetett pénz és energia is megtérül!

A helyes, jól kialakított hőszigetelés hozzájárul a penészesedés elkerüléséhez, illetve a fűtési és hűtési költségek lehető legalacsonyabban tartásához. A nem megfelelő szigetelés okozta problémák rendkívül nagy költségekkel járnak, nem beszélve arról, hogy növeljük a gomba, penész megjelenésének kockázatát, és amellett, hogy ezek eltüntetése szintén nem kevés pénzbe kerül, még egészségünkre is káros hatással vannak. Fordítsunk megfelelő figyelmet és energiát a jól kialakított, megfelelő, szakszerű hőszigetelésre, megóvva ezzel családunkat, saját magunkat és még pénztárcánkat is.

A homlokzati szigetelés esetében külön figyelmet kell fordítanunk az ajtók, ablakok, nyílászárók területére. Komoly problémákat okozhat, ha az említett nyílászárók beugróiba nem fordítják be a szigetelést. Megfelelő hőszigeteléssel csökkenthetjük a nyári és a téli rezsi költségeit, és nem elhanyagolható tény, hogy ezáltal még ingatlanunk értéke is jelentősen nő.

Ha hosszú távon megtérülő és jó megoldást szeretnénk, fordítsunk kellő figyelmet mind a falak, mind a homlokzat megfelelő szigetelésére. Akkor sem kell kétségbe esnünk, ha nem most építkezünk: az utólagos szigetelés ideális megoldást nyújt a problémákra.

Bízza otthonát profi szakemberekre! A Bona-Si Épületszigetelő Bt. tapasztalt, hozzáértő munkatársai szakszerű segítséget nyújtanak Önnek otthona szigetelésében! Legyen szó új, vagy utólagos munkáról, cégünk garantáltan a legjobb döntés! Látogasson el weboldalunkra, a www.bonasi.hu oldalra, és kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 0670/520-6663-mas telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@bonasi.hu címre! Válasszon minket, és nem fog csalódni!

 

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
albalamella.hu
Árnyékolás jó áron, egyszerűen: reluxát az ablakokra!

Otthonaink és munkahelyeink megfelelő árnyékolásával nem csupán a beáramló fényt és hőt szabályozhatjuk, de egy gondosan kiválasztott, minőségi árnyékoló szerkezettel...

Close