Kövess minket!
  
     

Műszaki ellenőr segítsége a minőségi munkáért

Műszaki ellenőr segítsége a minőségi munkáért
2014, május 26.

Mindenkinek van egy álma a kényelmes és minden személyes igényét kiszolgáló otthonról, ahol kellemes napokat tölthet szerettei körében és biztonságos hátteret nyújthat a felnövekvő generációk számára. Azonban az álom megvalósítása nem egyszerű feladat, hiszen ha építkezésbe fog az ember számos feladat és elintéznivaló akad, melyek ellátása a hétköznapok és munka mellett komoly kihívást jelent bárki számára. Továbbá a folyamatosan haladó építési munkálatok minőségét és menetét sokszor ellenőrizni is szükséges, hogy otthonunk valóban terveink szerint épüljön meg, azonban erre már sokszor egyáltalán nem marad ideje egyetlen leendő háztulajdonosnak sem.

A műszaki ellenőr feladatköre és alkalmazásának előnyei

A sikeres építkezés kulcsa körültekintő előkészítés, a logikus és gördülékeny folyamatok egymásutánisága, valamint folyamatos ellenőrzés és felülvizsgálat, amely kizárja a hibalehetőségeket, és ezáltal elkerülhetőek a kellemetlen bosszúságok és a megterhelő felesleges anyagi kiadások. A műszaki ellenőr megbízása építkezések során megkönnyítheti feladatunkat, valamint időt és pénzt spórolhatunk szaktudása révén, hiszen szakmai tanácsaival gördülékenyebbé és logikusabbá teheti a folyamatokat, valamint az ellenőrzése alatt tartja a munkálatok menetét és végeredményét, amíg a tulajdonosok napi teendőiket és munkájukat végzik.

A műszaki ellenőr feladatai:

  • Az építkezés során minden résztvevővel napi kapcsolattartás és szükség esetén intézkedés bármilyen ügyben.
  • Segítségnyújtás a tervezés, alapanyagok kiszámítása és az építkezés során egyaránt.
  • A munkaminőség ellenőrzése, munkások ellenőrzése, valamint számonkérése.
  • Az alapanyagok mennyiségének és minőségének ellenőrzése.
  • Határidők betartatása.
  • A kifizetések rendben bonyolítása.
  • A garanciák érvényesítése.

Az építkezések sikeressége és végkimenetele jelentősen függhet a műszaki ellenőr precíz és átfogó munkájától, melyet ezáltal érdemes a kezdetektől igénybe venni.

Válassza a profikat!

A Fel-Építő Kft. sok éves tapasztalatának és megbízható, magasan képzett kollégáinak köszönhetően számos sikeres projektet tudhat már maga mögött. Cégünk igény szerint időszakosan, valamint a kezdeti munkálatoktól a befejezésig biztosít szakembert építkezései során, valamint számos korszerű szolgáltatással áll a rendelkezésére. Tekintse meg a www.felepito.hu weblapunkat bővebb információkért, valamint keressen minket bizalommal a 06/30 9329-401-es telefonszámon vagy az info@felepito.hu e-mail címen, hogy megvalósulhassanak álmai!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kreativko.hu
Fa utánzatú térburkolatok a Kreatívkőtől!

Mindig is olyan otthonról álmodott, mely természetességével nyújt meghitt és otthonos hangulatot? Sosem kedvelte a mesterséges megoldásokat? Inkább a fa,...

Close