Kövess minket!
  
     

Műanyag nyílászárók kedvező áron, egyedi igényekre

Műanyag nyílászárók kedvező áron, egyedi igényekre
2015, június 2.

Sokan nem vagyunk olyan helyzetben, hogy új építésű lakást vásároljunk. Ilyenkor feladatunk a korszerűsítés. Sokat tárgyalt és elsődleges a hőszigetelés megoldása, amelyhez megfelelő nyílászárókra van szükség.A lakásfelújítás során felmerülő legfontosabb kérdések: a mit, mennyiért és hogyan.

A műanyag ablakok és ajtók rendkívül fontos szerepet játszanak az energiahatékonyságban, a hőszigetelésben, valamint a jelentős anyagi megtakarításban. Sokan úgy gondolják, hogy a télen cserélendő nyílászárók beépítésekor a hőmérséklet túl alacsony a megfelelő rögzítéshez, és nehezíti a száradást. Ez azonban nem így van! Télen is elvégezhető a csere, más időszakokhoz hasonlóan. A műanyag ablakok és ajtók tisztítására különböző módszereket alkalmazhatunk, lényegesen egyszerűen.

Műanyag ablakok és ajtók alkalmazásának előnyei:

  • karbantartásuk egyszerű
  • záródásuk tökéletes
  • élettartamuk hosszú
  • újrahasznosíthatóak

A lakberendezési trendeket figyelemmel kísérve láthatjuk, hogy mi a legnépszerűbb 2015-ben. A lakások típusától függően azonban figyelembe kell venni a belmagasságot, az építés típusát. Érdemes szakember segítségét kérni a feladatok egyszerű és szakszerű megoldása érdekében. Több éves szakmai tapasztalatunk eredményének köszönhetően a cégünknél vásárolt, és a segítségünkkel beépített nyílászárók maximálisan kielégítik megrendelőink igényeit.
Honlapunkon megtekintheti a különböző ablakprofilok összehasonlítását, és tájékozódhat a műanyag nyílászárók további előnyeiről.

Nyílászárók beépítésére, cseréjére vagy szervizelésére van szüksége? Az ABLAKTHERM KFT-nél megbízható, precíz és ügyfeleink igényeinek megfelelő szolgáltatást talál. Kedvező áron juthat hozzá a műanyag ablakok, ajtók, illetve minőségi garázskapuk, zárak sokrétű választékához, valamint az árnyékoláshoz szükséges termékekhez. Fontos számunkra, hogy gördülékenyen és precízen végezzük munkánkat. Célunk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek azzal, hogy minket választottak.

Rendkívüli kedvezményekkel várjuk ebben a hónapban! Ne késlekedjen, felújításra fel!
Kérjen bővebb információt azinfo@akciosablak.hu e-mail címen vagy a 06-70-360-6168-as telefonszámon. Budán és Vecsésen személyesen várjuk bemutatótermeinkben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
diamondpower.hu
Konyha átalakítás könnyedén!

Az otthonunk átalakítása mindennapos feladat, folyamatosan jelen van az emberek életében. Ahogyan növekszik egy család, vagy egyszerűen csak változnak az...

Close