Kövess minket!
  
     

Minőségi kültéri ablakpárkányok

Minőségi kültéri ablakpárkányok
2014, június 19.

A lakásfelújítások és korszerűsítések célja, hogy otthonunkat kényelmesebbé, biztonságosabbá, gazdaságosabbá és esztétikusabbá varázsolhassuk és a korszerűbb körülményeknek köszönhetően meleg családi környezetet teremthetünk szeretteink számára, hiszen mindenkinek van egy elképzelése álmai otthonáról, ahol kellemes pillanatokat tölthet együtt családtagjaival és biztos hátteret teremthet a felnövekvő generációknak. A korszerűsítés és felújítás egyik alapvető és tipikus munkafolyamata a nyílászárók cseréje, melynek köszönhetően hűtési-fűtési szempontból gazdaságosabbá tehetjük életterünket, valamint megelőzhetünk számos kellemetlenséget.

A kültéri ablakpárkányok funkciói és variációi

A nyílászárók cseréje során gyakran esedékes a kültéri ablakpárkányok cseréje is, amely kiemelten fontos a felújítás minőségének szempontjából, mivel az ablakpárkányok fontos funkcionális feladatokat látnak el. A kültéri ablakpárkányok nélkülözhetetlenek, mivel az ablakon lefolyó csapadékot ez az elem vezeti el, melynek következtében megelőzhető a beázás, valamint csökken a penészedés és gombásodás kialakulásának veszélye. A kültéri ablakpárkányok napjainkban elsősorban műanyagból vagy alumíniumból készülnek, melyek közül minden tulajdonos az igényeinek és esztétikai elvárásainak megfelelően válogathat. Mind a két típus tartós, masszív anyagból készül, maximálisan ellenállnak az időjárási viszontagságoknak hosszú távon is, tisztításuk egyszerű és praktikus, remek hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ez által minőségbeli különbség nincs köztük, csupán megjelenésükben és árfekvésükben eltérőek.

Válasza a megbízható minőséget!

A Fény-Őr Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött kínál minőségi műanyag és alumínium kültéri ablakpárkányokat, melyek esztétikusabbá, biztonságosabbá és gazdaságosabbá tehetik otthonát. Tekintse meg széles termékkínálatunkat a www.parkanydiszkont.com weboldalon, ahol számos hasznos információt megtalál, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal hétfőtől péntekig 08.00 és 17.00 között a 0620/366 6151-es és a 0629/370 418-as telefonszámon , valamint az info@redonydiszkont.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk a rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
felepito.hu
Műszaki ellenőr segítsége a minőségi munkáért

Mindenkinek van egy álma a kényelmes és minden személyes igényét kiszolgáló otthonról, ahol kellemes napokat tölthet szerettei körében és biztonságos...

Close