Kövess minket!
  
     

Minőségi kilincsek ajtókhoz és ablakokhoz

Minőségi kilincsek ajtókhoz és ablakokhoz
2014, augusztus 22.

Otthonunk dekoratív, kényelmes és funkcionális kialakítása során, legyen szó építkezésről, felújításról vagy korszerűsítésről, mindenki törekszik a modern és esztétikus megoldások alkalmazására, amelyek hosszútávon kiszolgálják az igényeket, akár több generáción keresztül. Az építőanyagok, kiegészítők és berendezési tárgyak manapság a modern technikai megoldásoknak köszönhetően minőségi és gazdag kínálatot nyújtanak az érdeklődők számára, valamint lehetőség nyílik az egyedi és ízléses stílusteremtésre.

A lakáskialakítás során a nyílászárók kiválasztása és beépítése különösen nagy szerepet tölt be, hiszen a minőségi megoldásoknak köszönhetően biztonságos, egészséges és dekoratív életteret teremthetünk szeretteink számára. Az ízléses nyílászárók funkcionális szerepükön kívül díszítik otthonunkat és stílusban igazodnak a kívánt enteriőrhöz, ezért az anyagválasztás, szín és forma variációk, valamint a kiegészítők, például kilincsek, apró, de meghatározó feladatot látnak el.

Otthonunk egyes elemeihez számos tényezőt és szempontot figyelembe véve választhatunk kilincseket:

  • Biztonság: A bejárati ajtók esetében nagyobb fokú biztonságról kell gondoskodni, mint a beltéri ajtók esetében, továbbá az ablakok szempontjából is más-más záró funkciót várunk el.
  • Anyaghasználat: Manapság anyaghasználat területén széles a kínálat, így a minőségi, klasszikus és díszkilincsek között mindenki kedvére válogathat, például kovácsoltvas vagy réz.
  • Kialakítás: Igényeinknek megfelelően választhatunk a hagyományos megoldások vagy a gombos kilincsváltozatok között.
  • Stílus: A lakberendezés során mindig vannak aktuális divatok, azonban az apró kiegészítők szempontjából a harmónia a legmeghatározóbb szempont, például díszes kovácsoltvas kilincsek, króm vagy matt kilincsek, egyedi mintázattal és díszítéssel ellátott darabok, stb.

Válassza a minőséget!

A Bálint Barkács Webáruház minőségi kilincseket kínál széles választékban ajtókhoz és ablakokhoz egyaránt, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabokat. Gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.balintbarkacs.unas.hu weboldalra és válogasson kedvére széles választékunkból, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0629/ 360 340-es telefonszámon, valamint az info@balintbarkacs.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kemeny.hu
Korszerű és biztonságos kéményrendszerek: A turbós kémények

A lakásfelújítás során elsődleges cél, hogy modern, korszerű és gazdaságos megoldásokkal kényelmesebbé, esztétikusabbá és költséghatékonyabbá varázsolhassuk otthonunkat és hosszútávon biztosítsuk...

Close