Kövess minket!
  
     

Miért jár jól, ha cserepeslemezt választ?

Miért jár jól, ha cserepeslemezt választ?
2016, július 29.

Eljött az idő a tetőfedésre, de nem tudja, milyen anyagot válasszon hozzá? A hagyományos tetőcserepek helyett már egyre többen választják a cserepeslemezt tetőfedéshez, és ez nem véletlen, hiszen több vonzó előnye is van. Kezdetben az irodaépületek, különböző üzlethelyiségek használták előszeretettel a cserepeslemezt, ma már azonban magánházak tetőin is megtalálhatóak.

Az egyik legnagyobb előnye a cserepeslemeznek az, hogy olcsó. Lakásépítéskor vagy lakásfelújításkor komoly tényezővé válik a pénz, és mivel az egész folyamat költséges, célszerű azon spórolni, amin csak lehetséges. Ebbe a kategóriába abszolút beleillik a cserepeslemez, hiszen attól még, hogy olcsó, a minősége kiváló. Ha cserepeslemezt választ hagyományos tetőcserép helyett, a végösszeg akár egy nullával is kevesebb lehet.

Egyenletes felületének köszönhetően sokkal kevésbé koszolódik, mint a hagyományos cserepek, így a tisztántartása sem megerőltető feladat. Azon sem kell aggódni, hogy az első nagyobb vihar tönkreteszi a tetőnket, hiszen a cserepeslemezek viharállóak, és a legnagyobb szélfúvás sem tud kárt tenni bennük, arról nem is beszélve, hogy a beázástól sem kell félnünk, hiszen a cserepeslemezek teljes mértékben vízállóak – ellentétben a hagyományos tetőcserepekkel, melyek megszívják magukat.

A felszerelésük sokkal kevésbé megterhelő, hiszen tizedannyit nyomnak, mint a hagyományos cserepek. Ez a felhelyezéskor is előny, illetve a későbbiekben is hasznos, hiszen kisebb súlyt kell tartania a tetőszerkezetnek. A cserepeslemezek nagy teherbírásuk mellet hosszú életűek is, így több évtizedig szolgálják a házat.

Ha cserepeslemezre, trapézlemezre vagy szendvicspanelre van szüksége, forduljon hozzánk! Cégünk minőségi raktárkészlettel rendelkezik, így akár azonnal tudunk árut biztosítani az Ön számára, de természetesen megrendelésre is dolgozunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg szolgáltatásaink listáját a www.trapezlemez-cserepeslemez.hu címen elérhető honlapunkon, kérdés vagy rendelés esetén pedig írjon üzenetet az ertekesites@paneltrade.hu email címünkre!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
40562518 - beautiful roof windows and skylights
Ablakcsere a tetőtérben gyorsan, könnyen, és persze olcsón!

Amikor otthonunkban a nyílászárók cseréjét tervezzük, nagyon fontos, hogy a ház minden helyiségében elvégezzük a cserét, így a tetőtéri ablakokról...

Close