Kövess minket!
  
     

Lapostető szigetelés: Hibák, melyeket jobb elkerülni

Lapostető szigetelés: Hibák, melyeket jobb elkerülni
2017, augusztus 31.

A lapostető szerkezetéből és kialakításából adódóan különbözik a hagyományos tetőszerkezettől. Nem átlagos tető alakja van, hanem kicsit olyan, mintha egy befejezetlen házzal állnánk szemben, vagyis egy tető nélküli épületet szemlélnénk. Pedig a lapostetővel szemben semmi okunk a bizalmatlanságra, hiszen ugyanolyan minőségi módon képes ellátni a funkcióit, mint egy hagyományos tető. Persze csak akkor, ha a kivitelezése is körültekintően van megoldva. Vannak, akik problémákra panaszkodnak lapostetőjükkel kapcsolatban. De mi ennek az oka? A lapostetőkhöz használt szigetelőanyagok, alapanyagok mára már igazán nagy fejlődésen mentek keresztül. A régi épületek régi alapanyagokkal is készültek, de egy felújított tető ugyanolyan kifogástalan szigeteléssel tud működni, mint egy új.

A lapostetőnek akkor van szüksége lapostető szigetelésre, ha használatban van, nem csak tetőként, de például kertként, teraszként is. Ha valaki úgy, dönt, hogy szeretné felújíttatni a lapostetőjét, új szigetelést szeretne bele, hogy végre ne csak tetőnek használhassa, érdemes pár dolgot szem előtt tartani, néhány tényezőre odafigyelni, hogy aztán hosszú ideig ne legyen gondja a lapostetővel.

A kivitelezést megbízható, tapasztalt szakemberre bízzuk, ne engedjük, hogy valaki olyan csinálja, aki nem rendelkezik meggyőző referenciákkal. Győződjünk meg arról, hogy az alapanyagok is kifogástalanok lesznek, amik az új lapostető szigetelést alkotják majd. A minőségi munka csak így valósulhat meg. A lapostető szigetelés lényege a beázásmentesség. A beázásmentesség kulcsa a jó bitumenes lemez, a megfelelő lejtésszög és a kifogástalan párazárás. A lapostető lejtése legyen legalább 2 %, ha ettől eltérő, nem lesz sikeres a végeredmény.

A www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon olyan csapatra talál, akikkel magabiztosan kizárhatja a hibázás lehetőséget és tökéletesre újíttathatja a lapostető szigetelését! Keresse az Aqua-Szig Bt.-t a megadott elérhetőségein, a 06 (1) 295 5179 és a 06 (20) 934 1490 telefonszámokon vagy pedig az aquaszig@gmail.com email címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért éri meg a fém nyílászárók mellett dönteni?
Miért éri meg a fém nyílászárók mellett dönteni?

Az ablakok meghatározó részét képezik otthonunknak, így nem véletlen, hogy az építkezés, illetve a felújítás során az egyik legfontosabb kérdés,...

Close