Kövess minket!
  
     

Lakásfelújítás a Tamás-Ablakkal

Lakásfelújítás a Tamás-Ablakkal
2014, június 19.

A lakásfelújítások egyik legjellemzőbb művelet a nyílászárók cseréje.  Ez a tendencia annak köszönhető, hogy rengeteg régi épület van Magyarországon, melyekben megesik, hogy 20, de éppen 50 éves ablakok is előfordulnak. Akkor van szükség ablakcserére, ha ezek az ablakok már nem zárnak rendesen, rossz a szigetelésük, vagy éppen alkalmatlanná válnak a használatra, mivel nehezen záródnak.

A Tamás-Ablaknál elsődleges célunk, hogy olyan ablakokat és ajtókat kínáljunk eladásra, melyek már önmagukban is a minőség garanciáját jelentik!

Jellemző, hogy egy új otthonba költöző pár vagy család inkább választ, egy már régebbi házat vagy lakást és inkább maga cserélteti ki az ablakokat és ajtókat, mivel így biztosak lehetnek azok minőségében.

 Sokan akkor is az ablak vagy ajtócsere mellett döntenek, ha a meglévők nem is annyira régiek, mivel az új műanyagablakok és biztonsági ajtók, sokkal jobb szolgálatot tesznek, mint idősebb társaik.

Miért váltson műanyag ablakra?

Ezen típusú ablakok nagyban megkönnyítik tulajdonosuk életét. Nem csak egyszerű nyitás és zárás funkciójuk van, hanem döntött állapotban is rögzíthetők, így már akár főzés közben is szellőztethet a konyhában, anélkül, hogy a hatalmas tárva nyitott ablak útban lenne, valamint az esti órákban is megoldott a friss levegő biztosítása, anélkül, hogy illetéktelen behatolók is bejutnának. Az új ablakoknak a másik nagy előnye, hogy könnyen tisztíthatók. Az új ablakok a magas minőségnek köszönhetően, egyedi kialakításukkal megkönnyítik a házimunkát.
Végül, de nem utolsó sorban pedig vizuális élményként is szebb látványt nyújtanak, mint régi, áporodott társaik.

Megéri biztonsági ajtóra cseréltetni a meglévőt?

Bizonyítottan nagyobb gondot okoz a betörők számára egy ilyen ajtó kinyitása, így a legtöbbjük inkább másik célpont után néz, akinek ajtaja kisebb falatnak bizonyul. A régi ajtóknak a nagy hibájuk, hogy hiába szereltetünk egy vékony faajtóra hevederzárat, a keret és az ajtó szilárdsága nem bírja elterheléseket. Ha nagyobb erővel neki feszülnek, elenged a rögzítés és könnyedén bejuthatnak a nem kívánt látogatók.
Ezzel szemben a Tamás-Ablak műanyag ajtói nem csak jutányos árukkal emelkednek ki a piac többi darabja közül, hanem kiváló minőségükkel és változatos kínálatukkal!
Egy új ajtóval újra biztonságban érezheti magát otthonában, és esztétikusabb látványt érhet el.

Nyílászárócserére fel!

Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg gazdag kínálatunkat, vagy keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken!

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére!

http://tamasablak.hu/

Tamás-Ablak Kft.

Telefon:+36 / 70 343 31 88, +36 / 46 753-671

E-mail: info@tamasablak.hu

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minőségi kültéri ablakpárkányok

A lakásfelújítások és korszerűsítések célja, hogy otthonunkat kényelmesebbé, biztonságosabbá, gazdaságosabbá és esztétikusabbá varázsolhassuk és a korszerűbb körülményeknek köszönhetően meleg családi...

Close