Kövess minket!
  
     

Ismerje meg a szaniterfalakban rejlő lehetőségeket!

Ismerje meg a szaniterfalakban rejlő lehetőségeket!
2016, augusztus 24.

A szaniterfalak már szinte elengedhetetlen kellékei a mosdóhelyiségeknek, praktikusságuk és hatékonyságuk miatt nagyon népszerűek. A szaniterfalakat leginkább elválasztásra szokták használni, és bár a funkciójuk az elsődleges, a kinézetük is fontos. Több felhasználási lehetőség is rejlik bennük, melyeket érdemes megismerni.

Zuhany elválasztó fal

Senki nem rajong az ötletért, hogy a nyilvános zuhanyzót használja például egy sportlétesítményben, uszodában vagy wellness központban. Azonban a higiénia miatt ez mégis elengedhetetlen, és a szolgáltatónak kötelessége megfelelő körülményeket teremteni a zuhanyzóban, ha szeretné megtartani vendégeit. A szaniterfal diszkrét zuhanyzási lehetőséget biztosít, könnyen tisztítható és strapabíró.

Válaszfal a mellékhelyiségben

Nagyjából ugyanazok az elvárások vele szemben, mint a zuhany elválasztó fal esetében. Az üvegből, vagy fémből készült szaniterfalak különösen ajánlottak olyan helyiségekbe, melyek gyakori használatnak vannak kitéve, mert felületükön nehezen telepednek meg a baktériumok.

Öltözőkabinok elválasztása

Ahogy a mosdóhelyiségek, úgy az öltözők helyes kialakítása is elengedhetetlen. Az ember szívesebben hagyja ruháit és személyes tárgyait egy higiénikus öltözőszekrényben, és öltözik át egy igényesen kialakított, diszkrét kabinban. A külső megjelenés sokat számít, hiszen egy lehangoló, lepusztult öltöző elveheti a kedvünket az edzéstől is, míg egy designos, modern stílusú helyiség pozitív energiát sugároz.

Ezek a szaniterfalak leggyakoribb felhasználási módjai, de a választófalakat egyéb helyeken is lehet alkalmazni, az egyedi igényeknek megfelelően. Ha válaszfal rendszert szeretne kialakítani, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink között szaniterfalak széles választékát találja, melyek mind megfelelnek a higiéniai követelményeknek. Tekintse meg változatos designnal rendelkező termékeinket honlapunkon, a www.szaniterfalak.hu webcímen! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-466-9358-as telefonszámon, illetve a wcfal@ablaknet.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
benzinkút
Benzinkút gyorsan és egyszerűen

A nyersanyagok már a civilizáció kezdete óta fontos szerepet játszottak a társadalomban, gazdaságban és az iparban. Az egyik legfontosabb mindközül...

Close