Kövess minket!
  
     

Ha építkezésről van szó, válassza a Baumit termékeit!

Ha építkezésről van szó, válassza a Baumit termékeit!
2017, szeptember 27.

A Baumit az egyik legjelentősebb márkanév Európában, az építőipari cég 1988-ban jött létre, és azóta a neve egyenlővé vált a minőséggel! A Baumit termékek az energiatudatos szemléletmód jegyében készülnek, emellett az egészséges életmód és az életminőség növelése is fontos a cég számára!

Azért is érdemes a Baumit termékeket választani, ha építkezni akarunk, mert a Baumit termékek a fenntarthatóság és a környezetvédelem figyelembe vételével készülnek, a jövő pedig egyértelműen ebbe az irányba halad! A Baumit termékek gyártásakor úgy érik el az ökológiai lábnyom csökkentését, hogy minimalizálják az energiafogyasztást és optimalizálják a nyersanyag, illetve az üzemanyag felhasználását. Nem csak környezetvédelmi szempontból jeleskednek a Baumit termékek, hanem minőségben is, ugyanis a cég célja a folyamatos technikai innováció és a garantált magas minőségi színvonal megtartása!

A Baumit termékek kifejezetten az építőipar szükségleteit szeretnék kiszolgálni, ezek közül is kiemelkedőek a hőszigetelő rendszereik. Mivel beköszöntött az ősz és közelednek a fagyos hónapok, a megfelelő hőszigetelés ismét fontossá válik! Az energiatakarékosság nem csak a környezetet védi, de a fűtésszámlát is csökkenti, ezért ha igazán hatékony hőszigeteléssel szeretnénk óvni otthonunkat a hidegtől, érdemes a Baumit termékeit választani! A Baumit homlokzati hőszigetelő rendszereit „vakolható hőszigetelésnek” is szokás nevezni, ugyanis ezeknél a szigeteléseknél a befejező vakolatréteg közvetlenül a hőszigetelő lapokra felhordott erősítő rétegre kerül.

Szeretné minőségi és hatékony módon szigetelni otthonát? Válassza az innovatív Baumit termékeket! További információért látogasson el a Var-Szig Kft. honlapjára, a www.akcios-hoszigeteles.hu webcímre, és tekintse meg Baumit termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-257-2615-ös és a +36-70-319-7360-as telefonszámok valamelyikén, illetve az info@varszig.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Lapostető szigetelés: Hibák, melyeket jobb elkerülni
Lapostető szigetelés: Hibák, melyeket jobb elkerülni

A lapostető szerkezetéből és kialakításából adódóan különbözik a hagyományos tetőszerkezettől. Nem átlagos tető alakja van, hanem kicsit olyan, mintha egy...

Close