Kövess minket!
  
     

Gyémánterő a felújításhoz!

Gyémánterő a felújításhoz!
2014, május 5.

Nagyobb lakásra vagy otthonra lenne szüksége, de nem engedheti meg egy ház vagy nagyobb lakás megvásárlását?

Gondolja át újra terveit!

Sokszor abba a hibába esünk  egy-egy probléma kapcsán, hogy ha túlzottan benne vagyunk az adott  helyzetben, akkor csak a hibákat, vagy előnyöket látjuk és nem vesszük észre az adott szituációban rejlő lehetőségeket.

Ilyenkor érdemes egy kicsit hátrébb állni és megpróbálni kívülről megfigyelni a rejtett alternatívákat.

Ha mi magunk nem vesszük észre a kínálkozó lehetőségeket, akkor hívjunk segítségül másokat. Nem muszáj egyből egy építészt vagy mérnököt előhúzni a kalapból, mivel még csak a tervezésnél járunk. Vitassa meg barátaival, ismerőseivel vagy rokonaival a problémáit, azt otthonában rejlő hibákat és hiányosságokat és könnyen meg lehet, hogy mint külső szemlélő, egy olyan ötlettel áll elő, amely egy csapásra megoldja a gondjait.

Egy-egy lakás felújítása során, üdvözítő lehetőséget jelenthet, kisebb-nagyobb szerkezeti átalakítások alkalmazása.

Ebben nyújthat segítséget minden megújulni vágyónak a Diamond-Hammer Kft.!

Adott X mennyiségű szoba, melyeket egy kis kreativitással, valamint egy építész szakértelmének segítségével, illetve némi variálással olyanná alakíthatjuk, ami 100 %-osan kielégíti igényeinket. Konkrét példával élve, rendkívül gyakori jelenség, hogy a lakás, amelyben élünk olyan elrendezéssel lett megálmodva, amely megközelítőleg sem nevezhető ideálisnak.

Egy-egy szoba irreálisan kicsi, míg egy másik kihasználhatatlanul nagy.

Itt természetes nem arra gondolunk, hogy üssünk ki minden falat, majd építsünk teljesen más koncepcióval újakat, hanem arra, hogy ha két egymás mellett lévő szobából az egyik túl kicsi, a másik pedig túl nagy, akkor a fal áthelyezésével egy lakhatóbb környezetet teremthetünk.

A gyémánt technikát kiválóan alkalmazhatjuk falvágásra is, így egy sötét szobát, ha a lehetőségek adottak, megtoldhatjuk egy vágással, mellyel már egy barátságosabb ablakkal rendelkező helységet kapunk.

Az idő múlásával megjelenhet az az igény, hogy azoknak a szobáknak is külön bejárásuk legyen, melyek eddig egymásból nyíltak.

Azon túl, hogy ezek a szolgáltatások alapvetően az Ön kényelmét szolgálják, nagymértékben növelhetik ingatlanja értékét is! Ami nem elvetendő szempont hosszútávon.

Gondolja át újra, döntse el, mely igények élveznek elsőbbséget és tervezzen!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Bővebb információkért pedig látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalra, illetve keressen minket az info@diamondpower.hu e-mail címen, vagy a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámon!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
oltottmesz.com
Mészfestés: dekoratív és természetes

A lakásfelújítások során számtalan teendő akad a tervezéstől a kivitelezésig, melyeknek csupán a tulajdonosok képzelete és pénztárcája szabhat határt, azonban...

Close