Kövess minket!
  
     

Gardróbszobák kialakítása

Gardróbszobák kialakítása
2014, március 26.

Sok hölgy esik abba a hibába, hogy ruhái nem megfelelő tárolásával felesleges idegességet okoz saját magának, sokszor a keresett ruhadarab épp nem messze fekszik tőle, csupán takarásban.

Lássunk néhány tippet a gardróbszobák kialakításához!

  • Hogy a szobánkban kényelmesen elférjünk, minimum egy kilencven centiméteres folyosót hagyjunk magunknak. Így sokkal komfortosabb lesz, és a fiókokat is kényelmesen tudjuk kihúzni.
  • Egy egész alakos tükör, puha szőnyeg és puff szintén nélkülözhetetlen egy gardróbszobához.
  • Gondoljunk a jövőre, hiszen amiket vásárolunk, szintén ide fognak kerülni; tervezzük kicsit nagyobbra a befogadóképességet, mint amennyi ruhánk van.
  • Figyeljünk oda arra, hogy ne keverjük a ruhaneműket! A sálakat, a nyakkendőket és az öveket tartsuk külön, az érzékeny anyagú harisnyákra is kiváltképp vigyázzunk!
  • A gardróbszekrényünk legyen jól szellőztethető, néha nyissunk ablakot! Emellett illatosíthatjuk kis esszencia-tasakokkal is.
  • Figyeljünk a világításra, hiszen nem túl szerencsés sötétben öltözni – elég nagy baklövéseket kerülhetünk el azzal, ha nem látjuk a végeredményt világosban.

A gardróbszobák már évek óta tért hódítanak Magyarországon is, ugyanis praktikus kialakításuk, ruhabutik szerű jellemzőik már-már azt a hatást keltik, mintha saját ruhaszalonunk lenne otthonunkban.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
lakásfelújítás1
A konyha felújítása

A konyha otthonunk legforgalmasabb helye. Itt készülnek a finom, vasárnapi ebédek, gyakran itt fogadjuk a vendégeinket, és itt esik a...

Close