Kövess minket!
  
     

Fa utánzatú térburkolatok a Kreatívkőtől!

Fa utánzatú térburkolatok a Kreatívkőtől!
2014, május 5.

Mindig is olyan otthonról álmodott, mely természetességével nyújt meghitt és otthonos hangulatot?

Sosem kedvelte a mesterséges megoldásokat? Inkább a fa, terméskő vagy legalább azok utánzatát részesítette előnyben?

Akkor válassza a Kreatívkő termékeit!

Még hozzá a fa utánzatú térburkolatok, melyek varázslatos hangulatot teremtenek az Ön otthonában!

Termékeink nem csak egyedülálló külsejüknek köszönhetik népszerűségüket, hanem kialakításuknak és rendkívül kedvező áruknak is!

Könnyített anyagból készített termékeinket rendkívül egyszerűen alkalmazhatja, akár a kertjében, akár otthona belső helységeiben is! A lehetőségeknek csak a kreativitás szabhat határt, ahol akár mi is a segítségére lehetünk.

Mai világunkban rendkívüli mértékben háttérbe szorult a természet és a természetesség maga is. Sokan apró lakásokban élnek, ahol csak pár cserepes növény, vagy a teraszon éldegélő muskátlik nyújtanak egy kis természet közeli élményt a számukra.
Ha Ön azon szerencsések táborában tartozik, akik megélhetik a kertnek és a saját háznak az örömét, akkor tegye azt egyedivé és olyan különlegessé, ahogy elképzelte.

Lehet, hogy Ön nem a legnagyobb kertész, mégis egy-egy ilyen fa utánzatú termékekkel, megteremtheti a saját oázisát és talán kedvet is kap egy kis kertészkedéshez a végén!

De lépjünk inkább be otthonába, és nézzünk körül ott, hogy milyen lehetőségek rejlenek a házon belüli felhasználásra!

Mikor elképzelte otthonát esetleg egy mediterrán konyhára gondol?

Képzelje csak el! Fantasztikus rusztikus hatású fapadló, tág terek. Középen egy konyhasziget, melynél a családtagjai éppen készítik kedvenc vacsorájukat. Fa bútorok, melyek színükben passzolnak a talajhoz, mégis az árnyalatnyi különbségeknek köszönhetően kiemelkednek a környezetből.

Valahogy ezek a természetes hatású színek és formák sokkal barátságosabbá teszik a tereket. Ráadásul a Kreatívkő által forgalmazott fa utánzatú burkolati elemek jóval kevesebbe kerülnek, mint egy eredeti fapadló, mégis azt hatást érheti el, amit megálmodott!

Ha otthonát egy szeretet és melegséget sugárzó hellyé szeretné varázsolni, válassza termékeinket és mi kivitelezzük az Ön igényei alapján.

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

FULL-ÉPÍTŐ Kft.

Cím: 1222 Budapest, Sörház utca 39.
Telefon: 06-20/931-85-28
E-mail: info@kreativko.hu

Weboldalunk: http://www.kreativko.hu/

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
diamondpower.hu
Gyémánterő a felújításhoz!

Nagyobb lakásra vagy otthonra lenne szüksége, de nem engedheti meg egy ház vagy nagyobb lakás megvásárlását? Gondolja át újra terveit!...

Close