Kövess minket!
  
     

Érzékszerveink védelme

Érzékszerveink védelme
2014, március 26.

Akik zajos, poros, hangos helyen dolgoznak – gyárban, üzemi gépek közelében, transzformátor házaknál, műhelyekben -, fontos számukra a megfelelő védelem.

Nagyon fontos, hogy ha védőszemüvegre van szüksége, azt vagy a cégétől szerezze be, vagy hivatalos munkaeszköz értékesítésére szakosodott üzletekből. Ha Ön szemüveges, és a munkája során szüksége lenne rá, de nem hord kontaktlencsét, akár dioptriával is kérheti a védőszemüveget.

A füldugók egyszerű, mégis nagyszerű eszközök a zajszűrésre, kockázat nélkül használhatók a leghangosabb gépek mellett is. A legtöbb füldugó többször használatos, sőt, zsinóros változatban is kapható.

A légzésvédő maszkok sok légúti betegségtől megvédik viselőjüket, használatuk kiemelten fontos, főleg az építőiparban, gyárakban, szerelőműhelyekben. Kényelmes viselet, egyes darabok már felmelegedés nélkül képesek védeni légző rendszerét, megbízható védelmet nyújtanak munkavégzés közben, és még a veszélyes anyagokat is kiszűrik a maszkok. Egyes maszkok már több funkciósak: a nyakat és a vállakat is képesek védeni, míg ön a munkájára figyel.

Saját biztonsága érdekében mindig alkalmazza a munkakörének és a körülményeknek megfelelő munkavédelmi felszerelést!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
munkavédelmieszközök1
A munkaruházatokról

Sokan dolgoznak olyan területeken, ahol a munkaruha nélkülözhetetlen: gyárakban, műhelyekben, a szabadban, csatornákban, a mezőgazdaságban, raktárakban, vendéglátásban, vagy az egészségügyben....

Close