Kövess minket!
  
     

Dekoratív beltéri ajtók széles választéka

Dekoratív beltéri ajtók széles választéka
2015, január 20.

A harmonikus, kényelmes és minden igényt kielégítő élettér kialakítása során napjainkban számtalan lehetőség kínálkozik, legyen szó lakásfelújításról vagy új ingatlan berendezéséről, amely során különféle lakberendezési stílusok szerint válogathatunk a belsőépítészeti elemek és berendezési tárgyak között. Otthonunk berendezése során fontos, hogy ízlésesen, egymáshoz illő berendezési tárgyakkal töltsük meg otthonunkat a legapróbb részletig, valamint lényeges, hogy a megfelelő hangsúlyt fektessük az egyes belsőépítészeti elemekre, például a beltéri ajtókra.

Minőségi és dekoratív beltéri ajtók

A különféle típusú beltéri ajtók nem csupán funkcionális feladatokat töltenek be, de megjelenésükkel jelentősen hozzájárulnak a kiegyensúlyozott enteriőr megteremtéséhez, így fontos, hogy dekoratív darabokat válasszunk, melyeket számos extra igény szerint is rendelhetünk.

  • A beltéri ajtók anyagválasztéka igen széles skálán mozog, így mindenki igényeinek megfelelően válogathat, például fa, műanyag, stb. valamint a belső kialakítás szerint papírrács betétes vagy tömör kialakítású megoldást is választhatunk.
  • A különféle színvariációk között a tulajdonosok természetes, natúr vagy feltűnőbb lehetőségek között válogathatnak.
  • A betéri ajtók esetében gyakran fontos szempont a megfelelő szellőzés biztosítása, például vizes helyiségek, így szellőző díszácsok építhetőek az ajtók szerkezetébe.
  • A zárhatóság érdekében számtalan biztonsági fokozattal rendelkező ajtózárak közül válogathat minden érdeklődő.
  • A dekoratív és egyedi megjelenés érdekében a beltéri ajtók díszcsíkozással és egyéb mintázattal is kivitelezhetőek, valamint a díszüvegezés manapság is igen divatos és esztétikus megoldás, például különféle mintázatú díszüvegek behelyezése ízlés szerint mintában vagy nagyobb terjedelmű felületeken is, stb.

A beltéri ajtók minőségi, jól szellőző és dekoratív szerkezeti, illetve térelválasztási megoldásokat kínálnak mindenki számára, hogy igazi álomotthont alakíthasson ki mindenki!

Válassza a minőséget!

Az Ablaktherm Kft. sok éves tapasztalattal a háta mögött, széles szolgáltatási rendszerrel és minőségi termékkínálattal várja új és meglévő ügyfeleit, melyek között minőségi és korszerű beltéri ajtók is megtalálhatóak a különböző felhasználói igényeknek megfelelően. Minőségi beltéri ajtókért és egyéb termékeinkért tekintse meg a www.akciosablak.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/360-6168-as telefonszámon és az info@akciosablak.hu e-mail címen, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyet elképzelt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Dial on radiator
Betonfúrás a megfelelő fűtéskorszerűsítésért

A gazdaságosan működtethető otthon megteremtése és lehetőségei mindenki számára kiemelten fontos témakör, hiszen az energiaszolgáltatók egyre növekvő árai mellett számos...

Close