Kövess minket!
  
     

Bővebben a lágyhuzalról

Bővebben a lágyhuzalról
2019, szeptember 19.

Napjainkban ugyan egyre jobban elterjednek a könnyűszerkezetes házak, azonban ez a technológia nem használható mindenhol. Továbbra is óriási szerepe van a vasbetonnak. A lágyhuzal ebben az anyagban játszik fontos szerepet, nézzük, hogy egészen pontosan mit!

A betonacél lényege, hogy nem pusztán betonból áll, hanem acélrudakkal van megerősítve. Ez azért előnyös, mert így sokkal erősebb lesz, stabilabb, időtállóbb és masszívabb épületek alapjaként szolgálhat. Előszeretettel használják például parkolóházak, irodaházak, bevásárlóközpontok kivitelezésénél, de kiváló raktárépületek, ipari padlók is készíthetőek belőle. A lágyhuzalnak fontos szerep jutott a betonacélban. A lágyhuzalt használják ugyanis arra, hogy az acélrudakat rögzítsék a betonon belül. Erre akkor van szükség, amikor a beton még folyékony halmazállapotú, és könnyen el tudnának mozdulni a helyükről az acélrudak. Ha ez bekövetkezne, az egész szerkezet gyenge, instabil lenne, és nem tudná betölteni eredeti szerepét.

Fontos, hogy a lágyhuzalt megbízható forrásból szerezze be az építőipari cég. Hiába kerülnek rögzítésre az acélrudak, ha a lágyhuzal gyenge és a legkisebb igénybevételre elszakad. Ez több szempontból is nagyon rossz, hiszen az alapanyag használhatatlanná válik. Amennyiben ezt nem szeretné megkockáztatni, mindenképp minőségi terméket válasszon!

Cégünk fő tevékenysége a betonacél megmunkálás mellett a lágyhuzalok gyártása. Az évek során mindkét területen nagy tapasztalatra tettünk szert, termékeinket bátran ajánljuk az építőipari cégek számára. Nálunk elsődleges szempont a minőség, a tartósság és a megbízhatóság, minden más csak ezután jöhet! Amennyiben lágyhuzalra van szüksége, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, tájékozódjon honlapunkon, a www.ferroacel.com weboldalon! Ha nem minden kérdésére kapott választ vagy további információra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-22-200-685-ös telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt az info@ferroacel.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
dorkft.hu.19mar
Miért érdemes az ablakpárkányt műkőből készíteni?

Építkezés, vagy felújítás előtt áll, és szeretne mindent precízen végezni? Semmiképp sem szabad az ablakpárkányokról megfeledkeznie, hiszen számos ok miatt...

Close