Kövess minket!
  
     

Biztonság és esztétika: Alumínium redőnyök

Biztonság és esztétika: Alumínium redőnyök
2014, október 9.

Napjainkban a betöréses bűncselekmények elszaporodása következtében egyre nagyobb igény mutatkozik az otthonunk és ingóságaink védelmére szolgáló biztonsági berendezésekre, melyek különböző szinteken képesek igényeinket kielégíteni, valamint egyéb funkcionális adottságaiknak köszönhetően más szempontokból is számos előnnyel rendelkeznek. A biztonságtechnikai és esztétikai igények kielégítésére szolgáló népszerű árnyékolástechnikai lehetőség az alumínium redőny, amely bármilyen felhasználói környezetben megállja a helyét.

Az alumínium redőny

Modern világunkban életünk számos területén törekszünk a komplex megoldások alkalmazására, amely otthonunk esztétikus és biztonságos kialakítása során kiemelt szerepet kap. Az egyik legsokoldalúbb és széles körben sikeresen, hosszú távon is hatékonyan alkalmazott lehetőség az árnyékolástechnikai rendszerek között az alumínium redőnyök. Ezek önmagukban is hasznos és számtalan előnnyel rendelkező funkcionális berendezések, melyek megannyi extra lehetőséggel is emelhetik befektetésünk értékét:

  • Többfunkciós, tetszőlegesen állítható árnyékoló megoldás, például tökéletesen zárható lamellák, tetszőleges mennyiségű fény engedhető be, stb.
  • Esztétikus, designos megoldás, amely színvariációinak köszönhetően illeszkedik otthonunk hangulatához és stílusához
  • A megfelelő vezérlőszerkezettel akár automata módon is működtethető, továbbá időzíthető is
  • Maximálisan ellenálló az időjárási, hőmérsékleti és egyéb mechanikai behatásokkal szemben

Az alumínium redőnyök képesek egyszerre ellátni az árnyékolástechnikai feladatokat igényeink szerint modern és esztétikus módon, miközben otthonunk biztonságáról is gondoskodnak, továbbá más berendezésekkel kombinálva fokozhatjuk értékeink védelmét.

Válassza a minőséget!

Az Alba Lamella Kft. széles termékkínálatában minőségi és esztétikus külső árnyékolástechnikai eszközöket, köztük alumínium redőnyöket kínál új és meglévő ügyfelei számára egyaránt, hogy otthona dekoratív és biztonságos legyen. Látogasson el a www.albalamella.hu weboldalunkra és tekintse meg gazdag termékválasztékunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/420 1933-mas és a 0670/389 1936-os telefonszámokon, valamint az info@albalamella.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kreativko.hu
A térkövek felhasználási lehetőségei

Az esztétikus és kényelmes otthontervezés során nem csupán a lakóterek kialakításáról kell gondoskodnunk az igényeinknek megfelelően, hiszen életterünk szerves részét...

Close