Kövess minket!
  
     

Beázik otthona? Van megoldás!

Beázik otthona? Van megoldás!
2016, október 3.

Murphy törvénye is kimondja, hogy ami képes elromlani, az egyszer el is fog, és ez az esetek többségében a lehető legrosszabb pillanatokban következik be. Ősszel szembesülni a ténnyel, hogy beázik a pince vagy az alsó szint, nem túl kellemes élmény, a problémát pedig csak tetézi, ha ezt a késő őszi hónapok során észleljük, hiszen ekkor fenyeget bennünket leginkább a tehetetlenség veszélye – legalábbis ezt gondolnánk!

Az utólagos vízszigetelés tökéletes megoldást kínál az év bármely szakában, a többi szigeteléssel szemben ugyanis az utólagos vízszigetelés, főként régebbi típusú pincék esetén, nem igényel külső megbontást, hiszen a folyamat injektálással is történhet.

Természetesen az utólagos vízszigetelésnek is létezik több módja, és az adott körülmények függvényében válik el, hogy melyik verzió valósulhat meg. Azoknál az épületeknél, melyeknél az érintett területet föld fedi, két lehetséges megoldás jöhet szóba: ha az időjárási körülmények és az építmény statikai szerkezete megengedi, kisebb feltárás keretében a külső falszakaszt egy speciális anyag segítségével homogenizálják. Ezt követően egy nehéz lemezt forrasztanak az érintett falra, melynek alapanyaga bitumentartalmú üvegszállal erősített.

Ha a kiásásra nincs lehetőség, az utólagos vízszigetelés történhet injektálással is. Az injektálásnak három lehetséges módja is van, attól függően, hogy függőleges vagy vízszintes falat kell-e szigetelni, illetve, hogy az adott körülmények között melyik bizonyul a leghatásosabbnak. Ez történhet furatok segítségével, alacsony és magas nyomás által vagy téglafugába töltéssel.

Fontos, hogy az utólagos vízszigetelési folyamatot mielőbb elkezdjük, még a tél beállta előtt! Cégünk sok éve foglalkozik utólagos szigetelésekkel, így, a megfelelő tapasztalattal és tudással a birtokunkban, bármilyen faltípus esetén állunk rendelkezésére! Látogasson el honlapunkra, a www.bonasi.hu-ra, ahol bővebben is tájékozódhat szolgáltatásainkról! Kérdés esetén várjuk megkeresését telefonon, a 06-70/520-66-63-as számon, illetve e-mailben, az info@bonasi.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
nyílászáró
A legoptimálisabb megoldás otthona számára!

Az ősz beköszöntével érdemes otthonunkat is felkészíteni a hideg, fagyos időjárásra. Ilyenkor az emberek többsége mérlegeli a lehetőségeket, és igyekszik...

Close