Kövess minket!
  
     

Árnyékolás jó áron, egyszerűen: reluxát az ablakokra!

Árnyékolás jó áron, egyszerűen: reluxát az ablakokra!
2015, szeptember 1.

Otthonaink és munkahelyeink megfelelő árnyékolásával nem csupán a beáramló fényt és hőt szabályozhatjuk, de egy gondosan kiválasztott, minőségi árnyékoló szerkezettel könnyedén feldobhatunk, ízlésünknek megfelelővé alakíthatunk egy adott helyiséget.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy nem kifejezetten örült a reggellel együtt érkező napsugaraknak: olykor zavaró lehet a fény, nem beszélve a vele járó hőségről. Az árnyékolástechnikai eszközök több szempontból könnyíthetik meg az életünket, hiszen egyszerre jelenthetnek megoldást a zavaró fény és a hőmérséklet kellemetlen emelkedésének megszüntetésére. Akár az otthonunkban, akár a munkahelyünkön tervezzük a több funkciót is remekül ellátó árnyékoló berendezések felszerelését, az is fontos szempont, hogy költséghatékony opciót válasszunk. Reluxa használatával jó áron juthatunk minőségi árnyékolástechnikai eszközhöz.

A reluxák előnyei:

  • Árnyékol, mégis képes megőrizni a megfelelő világosságot.
  • Személyre szabható: használatával egyénileg és pontosan állítható be a helyiségbe jutó fény mértéke, így egyszerre oldhatjuk meg vele a hőszabályozást és érhetjük el kívánt intimitást anélkül, hogy a természetes fényt teljesen kizárnánk.
  • Sokáig tartó megoldást nyújt, hiszen egy jól kiválasztott reluxa hosszú élettartammal bír.
  • Praktikus és költséghatékony opció.
  • Hatalmas választék színek és anyagok terén egyaránt.
  • Könnyedén felszerelhető, bárhol alkalmazható.

Reluxákat egyszerűen felszerelhetünk bármilyen nyílászáróra, nem beszélve a széles választékról, melyben mindenki megtalálhatja a neki tetsző és a helyiségbe illő szerkezetet: kedvünkre dönthetünk alumíniumból vagy akár fából készült reluxa mellett.

Ha minőségi reluxát szeretne otthonába vagy munkahelyére, az Alba Lamella Kft. széles kínálatában minden bizonnyal megtalálja az Önnek tetsző, és minden egyéb szempontból megfelelő árnyékoló szerkezetet. Nézzen körül www.albalamella.hu weboldalunkon, tekintse meg választékunkat, és vásároljon minőségi reluxát! Kérdéseivel bátran keressen meg minket a +36-70-420-1933-mas vagy a +36-70-389-1936-os telefonszámon, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
akrilux.hu
Különleges fürdőszoba a nyugodt pillanatokért!

Egy hosszú nap után hazaérve jól esik otthonunk nyugalma. A csend és békesség, az előttünk álló este. Ilyenkor a lelkünk...

Close