Kövess minket!
  
     

Akril – a tökéletes anyag a konyhapulthoz

Akril – a tökéletes anyag a konyhapulthoz
2016, január 26.

Az akril számtalan formában és kivitelben fellelhető a mindennapi élet során. Kedvező tulajdonságait tekintve kiválóan alkalmazható bútorok gyártásához, így a konyhabútorok terén is remek választás.
Az akril anyagok vízállóak, víztaszítóak, könnyen felújíthatóak és kiváló terhelhetőségi tulajdonságokkal rendelkeznek még az illesztések vonalán is, melyek szinte észrevehetetlenek.

Miből áll az akril munkalap?

A homogén akril dekorlap ásványokból és akril-polimerből áll össze. Az ásványanyagoknak köszönhetően természetessé válik, míg az akril összetevő az utánozhatatlan tulajdonságokat biztosítja.

Milyen előnyökkel és pozitív tulajdonságokkal rendelkezik az akril konyhabútor?

  • Vízállóságának köszönhetően minden folyadékot taszít, mely ez által nem képes beszívódni az anyag felületébe, így baktériummentes és könnyen tisztítható munkalapot biztosít.
  • Az akril könnyen alakítható, így szinte korlátok nélkül kialakítható bármilyen formavilág, amit a megrendelő elképzel. Hőkezelés által könnyen görbíthetővé válik, és a láthatatlan illesztéseknek köszönhetően nincsenek méretbeli korlátok sem, színösszetételét tekintve pedig több száz verzió áll a rendelkezésünkre.
  • Az akril lapokból készült felületek könnyen javíthatóak és felújíthatóak, így akár több generációt is képesek maradéktalanul kiszolgálni.
  • Könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak a megfelelő tisztítószerek felhasználásával és szakemberek segítségével.

Természetesen, mint minden anyagnál, úgy az akril konyhabútor esetében is fontos, hogy a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készüljön.

Ha Önnek is fontos a minőség és az egyediség, látogassa meg honlapunkat, mely a www.akrilux.hu címen érhető el. Weboldalunkon referenciáinkat is megtekintheti, így megbizonyosodhat rátermettségünkről és szakértelmünkről.
Bővebb információkért keresse fel munkatársainkat telefonon, a 06-1/403-4958-as számon, illetve e-mailben, az info@akrilux.hu címen.

Készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésére! Ne várjon Ön sem, és valósítsa meg álomkonyháját a mi segítségünkkel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
akciosablak.hu
Az árnyékolástechnika nagy kérdése: műanyag vagy alumínium?

A házépítési- és felújítási munkálatok során mindig elérkezik a pont, mikor döntés elé állnak a tulajdonosok: műanyag vagy alumínium redőny...

Close